Oferte locuri de munca top

Blocul Egreta, construit de Lemacons: calitatea si pozitie excelenta

Imbinand calitatea constructiei cu pozitia excelenta in orasul Galati, blocul de locuinte Egreta  construit de societatea LEMACONS SRL vine in intampinarea celor mai exigente asteptari. Imobilul in curs de edificare se afla pe strada Crizantemelor nr. 6, fiind aproape de centrul administrativ al orasului Galati, de Palatul Justitiei, de Oraselul copiilor, de unitatile de invatamant Colegiul National Costache Negri si Colegiul National Mihail Kogalniceanu, de Str. Brăilei, Bulevardul George Coșbuc, Bulevardul Siderurgistilor.

Pozitia imobilului Egreta  in orasul Galati este atractivă atât pentru familiile tinere și active, facilitând accesul la arterele principale de circulație, shopping și educație, cât și persoanelor care își doresc să se bucure de beneficiile urbane într-o zona liniștită a orasului.

Compus din 62 apartamente spațioase (cu 2, 3 si 4 camere) și locuri de parcare (supraterane și la demisolul clădirii), Blocul Egreta are regim de înălțime D+P+9e. Fundarea constructiei a fost deja executata prin piloti forati cu diametru mare, cu lungimea de 24m, rigidizati printr-un radier general cu grosimea de 85 cm din beton armat. Suprastructura blocului este constituita din diafragme si grinzi de cuplare din beton armat dispuse dupa doua directii ortogonale si plansee din beton armat de 16 cm grosime la toate nivelele.

Maturizarea pietei rezidentiale, cresterea nivelului de trai si a pretentiilor cumparatorilor sunt principalii factori care au condus la un interes mai mare pentru segmentul premium. De aceea, pentru finisaje vom utiliza materiale de calitate superioară propuse de furnizorii noștri de încredere: tâmplărie PVC de ultima generatie, sistem de încalzire prin pardoseală cu automatizare și control digital al temperaturii, centrale termice individuale, sistem de supraveghere video al spațiilor comune.

Lemacons SRL va ofera posibilitatea achizitionarii unui apartament in Blocul Egreta din Galati pentru a va bucura de  un camin prietenos cu mediul inconjurator si de a beneficia de un stil de viata inovativ, astfel incat casa mult visată să devină “acasă” prin intermediul nostru.

Alege sa faci parte dintr-o comunitate selecta si sa traiesti intr-un spatiu conceptual premium in orasul de la Dunare.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la telefon 0725/116.940, email: egreta@lemacons.ro, precum si la sediul nostru din Galati, str. Cardas Agricola, nr. 1-3.

Sus