Oferte locuri de munca top

Bilka Steel a inaugurat o noua linie de productie

Bilka Steel inaugureaza o noua linie de productie la Brasov, a doua dupa cea inaugurata in aprilie. Cele doua linii au crescut capacitatea de productie pentru tigla metalica Bilka Clasic cu 60%.
Aceasta investitie face parte din programul investitional demarat la inceputul anului, care se ridica la aproximativ cinci milioane de euro si se va finaliza in 2016.
Horatiu Tepes, proprietar Bilka Steel, a declarat:
„Ne-am propus sa putem onora orice comanda, sa nu ajungem in situatia in care sa nu putem produce cat se cere. Vrem sa putem livra toate comenzile in doar 24 de ore.”
*Crestere de 43 procente in primul semestru
Compania a inregistrat in primul semestru al anului o cifra de afaceri de aproximativ 45 milioane de lei, in crestere cu 43 de procente comparativ cu aceesi perioada a lui 2013.
„Evolutia noastra din prima jumatate a anului a fost sustinuta de investitiile pe care le-am facut pentru noile capacitati de productie. Dupa ce la inceputul anului am achizitionat activele Romlag Brasov care sunt in renovare si am marit suprafata detinuta cu 27.000 mp, au urmat cele doua linii de productie care au crescut capacitatea de productie pentru tigla metalica Bilka Clasic cu 60%. Urmatorul pas este o noua linie de accesorii pentru acoperis care va fi realizata din fonduri europene. Pentru aceasta am depus dosarul in 2011, contractul de finantare a fost semnat la inceputul lui 2014 iar in prezent ne ocupam de procedura de achizitie care estimam ca se va finaliza la mijlocul lui 2015”, precizeaza Horatiu Tepes.
Bilka Steel a avut in 2013 afaceri de 104 milioane de lei. Fabrica din Brasov are in prezent mai multe hale de productie si depozitare care acopera o suprafata de peste 45.000 mp. Pe poarta fabricii au iesit doar anul trecut peste 3,2 milioane mp de tigla metalica. Liniile de productie sunt complet automatizate, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Sus