Oferte locuri de munca top

Bienala de Arhitectura: „Dilemele si provocarile spatiului architectural”

Cea de-a XI-a editie a Bienalei Nationale de Arhitectura se va desfasura in perioada 15-30 Noiembrie 2014. Tema evenimentului va fi „Dilemele si provocarile spatiului architectural (Romania, 2013-2014).”
Expozitia-concurs va fi structurata pe 7 sectiuni si va cuprinde lucrarile executate ori publicatiile editate in ultimii 2 ani de arhitecti cu drept de semnatura, urbanisti, arhitecti de interior, conductori arhitecti, designeri, scenografi, restauratori, istorici si critici de arta si arhitectura. Expozitia este acompaniata de conferinte, mese rotunde si lansari de carte de arhitectura. Se vor acorda 7 premii, medalia Presedintelui UAR si Medalia Opera Omnia.
Organizatorii evenimentului sunt Uniunea Arhitectilor din Romania, in colaborare cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti.
„Bienala Nationala de Arhitectura 2014 doreste sa fie, asa cum deseori perioadele de criza prilejuiesc, o sansa de reflectie: o reflectie asupra valorilor fundamentale ale ambientului urban sau rural; o oportunitate pentru reformularea rolului creatiei arhitectilor si urbanistilor; o chemare la protejarea, sporirea ori punerea in evidenta a acestor valori.”, precizeaza reprezentantii Uniunii Arhitectilor din Romania.

Sus