Oferte locuri de munca top

Bergerat Monnoyeur este noul distribuitor pentru Sandvik Mobile Crushers and Screens în România

Bergerat Monnoyeur (BM), dealer Cat® de peste 90 de ani și parte a Grupului Monnoyeur, anunță preluarea distribuției pe România a gamei complexe de echipamente produse de compania Sandvik Mobile Crushers and Screens. BM va fi responsabilă atât pentru comercializarea gamei Sandvik de echipamente de concasare și stații de sortare mobile, cât și pentru serviciile post-vânzare aferente acestor echipamente, prin furnizarea de piese de schimb și servicii pentru clienții locali.

Odată cu semnarea contractului care a avut loc în a doua parte a lunii octombrie, Sandvik Mobiles este, de asemenea, încântată să anunțe distribuția în România prin Bergerat Monnoyeur. Colaborarea cu un distribuitor profesionist și cu experiență consolidează angajamentul Sandvik de a pune în centrul acțiunilor sale “clientul”. De altfel, prin acest nou pateneriat, primii câștigători vor fi clienții pentru că vor beneficia de avantajul colaborării cu o companie cu adevărat globală, axată pe furnizarea de produse și servicii premium.

Liviu Neagu, Director general BM România declară: „Asocierea celor două companii oferă oportunități deosebite pe o piață în plină dezvoltare, în primul rând pentru clienții noștri. Tehnologiile de ultimă generație oferite de Sandvik și experiența inginerilor tehnici BM vor permite consolidarea poziției de leader de piață pe segmentele cariere, balastiere și reciclare.”

Dealer Cat din 1929, Bergerat Monnoyeur este o companie consacrată, cu rezultate vizibile pe piața europeană de furnizare de echipamente grele. BM România face parte din Grupul Monnoyeur, organizație cu peste 1.000 de angajați în România. Cu sediul principal în Mogoșoaia, București, BM deține 9 birouri regionale cu 27 de manageri zonali și 62 de ingineri tehnici pe teritoriul României și al Republicii Moldova.

Suntem încântați să colaborăm cu BM și avem încredere că această colaborare va deschide noi oportunități, permițându-ne să dezvoltăm activitatea Mobiles în România. Suntem convinși că BM va aduce plus valoare bazei noastre de clienți din regiune, clienți existenți sau clienți viitori, prin intermediul cunoștințelor despre clienți, suportul privind întreținerea pentru aceștia și prin intermediul unei reputații excelente pe piață. Suntem încântați de colaborare și așteptăm cu nerăbdare să construim un parteneriat puternic și de succes”, a declarat Cristian Rusu, Director de producție pentru Sandvik Crushers and Screens CIS și Europa.

Dedicați calității și suportului pentru clienți, Sandvik Mobiles urmărește mereu să își extindă și să își consolideze rețeaua globală de distribuitori, prin parteneriate cu reprezentanțe solide, de specialitate, care să asigure comercializarea cu succes a gamei de echipamente mobile pentru minerit, agregate și construcții. Scopul Sandvik Mobiles este acela de a-și ajuta clienții să obțină cea mai mare valoare adăugată din industrie. Acest lucru este posibil doar prin colaborarea cu cei mai buni potențiali distribuitori, care au capacitatea de a oferi suport de nivel înalt clienților locali. Numirea BM în România urmează parteneriatului de afaceri de succes cu Bergerat Monnoyeur în Franța de la începutul anului 2019.

Pe lângă sprijinul oferit prin furnizarea și prestarea de servicii pe piața post-vânzare a echipamentelor noi, de ocazie și de închiriat, BM oferă și soluții financiare complete clienților săi. Bergerat Monnoyeur a semnat contractul și și-a început operațiunea în calitate de Distribuitor oficial din data de 21 octombrie 2020.

 

Grupul Sandvik

Sandvik reprezintă un grup de înaltă tehnologie și inginerie ce oferă produse și servicii care îmbunătățesc productivitatea, profitabilitatea și siguranța clienților. Deținem poziții de lider mondial în anumite domenii – utilaje și sisteme de utilaje pentru tăierea metalelor; echipamente și unelte, service și soluții tehnice pentru industria minieră și cea a excavării în rocă din cadrul industriei de construcții; produse în oțeluri inoxidabile avansate și aliaje speciale, precum și produse pentru încălzirea industrială. În 2019, Grupul număra aproximativ 40.000 de angajați și venituri de aproximativ 100 de miliarde SEK în peste 160 de țări în care operează continuu.

Sandvik Mining and Rock Technology

Sandvik Mining and Rock Technology reprezintă o divizie a Grupului Sandvik și este un lider mondial pe piața furnizorilor de echipamente și unelte, servicii și soluții tehnice pentru industria mineritului și cea a construcțiilor. Domeniile de aplicare includ forarea rocilor, tăierea rocilor, concasare și agregate de screening, încărcare și transport, explorare tuneluri, exploatare minieră și spargere, precum și demolări. În 2019, vânzările au atins cifra de aproximativ 45 miliarde SEK cu circa 14.000 de angajați implicați în operațiuni.

Grupul Monnoyeur

Grupul Monnoyeur este o afacere de familie fondată în 1906, operând în 16 țări pe 3 continente, ce numără astăzi peste 6.200 de angajați. Datorită relației sale de încredere și de lungă durată cu parteneri precum Caterpillar, John Deere și Mitsubishi, Grupul Monnoyeur activează în domeniul mijloacelor de producție pentru construcții, producție de energie și motorizare, utilaje agricole, soluții de transport și digitalizare a construcțiilor.

Este prezent în România prin companiile:

Bergerat Monnoyeur

Partener Caterpillar de peste 90 ani, Bergerat Monnoyeur și-a orientat mereu strategia de afaceri în jurul serviciilor și satisfacției clientului. Prin combinarea flexibilității și expertizei unei afaceri de familie cu capacitatea Caterpillar pentru inovație și dezvoltare, Bergerat Monnoyeur s-a consacrat ca fiind un partener de referință pentru profesioniștii din construcții, prin intermediul unei oferte unice pe piață.

Unică prin amploarea gamei sale de utilaje cu peste 300 de referințe de catalog și o gamă completă de unelte de lucru.

Unică prin calitatea și eficiența soluțiilor oferite – comercializarea și închirierea de utilaje noi și second-hand, recondiționare utilaje, finanțare și consultanță. Pentru informații suplimentare, accesați: www.bm-cat.ro sau urmariti-ne pe canalele de socializare după indiciul #bergeratmonnoyeur .

Eneria este specializată în furnizarea de soluţii de producere a energiei electrice şi mecanice, asigurand distribuția, instalarea și întreținerea motoarelor și generatoarelor Caterpillar.

SITECH România Construction Technology vine în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul construcţiilor civile şi industriale oferind întreaga gamă de produse și soluții Trimble.

IPSO Agricultură este cel mai mare distribuitor de utilaje si echipamente agricole, reprezentand marci de top precum: John Deere, Kuhn, Manitou, etc.

Sus