Oferte locuri de munca top

Benevo are un nou director de retail

Burcu Uygurcetin a fost numita noul director de retail al Benevo. Numirea face parte din strategia de dezvoltare a companiei, prin care au fost recrutati cei mai buni specialisti din Romania.
Burcu Uygurcetin a precizat:
„Sunt incantata sa ma alatur echipei Benevo care va introduce proiecte de retail de prima clasa in Romania. Dupa o activitate de 10 ani pe piata de real estate din Romania in cadrul GTC si Anchor Group, sunt emotionata sa incep o noua provocare la Benevo, impreuna cu o echipa puternica. Aceasta decizie reflecta de asemenea increderea mea in piata de retail din Romania.”
Printre proiectele Benevo in Romania se numara Victoria City Center. Lucrarile sunt programate sa demareze la jumatatea lui 2014 iar deschiderea va avea loc in septembrie 2015.
Victoria City Center va avea o suprafata de 60.000 m, spatii comerciale si spatii de birouri, in nord-vestul Bucurestiului.
Benevo va continua sa se dezvolte in Romania si Ucraina. Compania a incheiat intelegeri pentru achizitia de terenuri pentru spatii de retail in ambele tari.

Sus