Oferte locuri de munca top

Beneficiarii Prima Casa isi pot verifica zilnic evolutia dosarului

Fondul National de Garantare a Creditelor (FNGCIMM) pentru IMM-uri a lansat o aplicatie pe pagina de internet prin intermediul careia persoanele care au depus dosare de creditare pentru programul „Prima casa” pot urmari zilnic situatia aprobarii garantarii.
Se consemneaza, astfel, momentul in care dosarul este transmis de la banca creditoare catre FNGCIMM, momentul in care este preluat si intra in lucru, aprobarea sau respingerea acestuia, precum si momentul in care contractul semnat este transmis bancii.
„Prin aceasta aplicatie, FNGCIMM va transmite informatiile respective rapid si transparent, venind in intampinarea asteptarilor clientilor. Nu in ultimul rand, se va imbunatati relatia cu bancile partenere ale FNGCIMM in programul „Prima casa”, precizeaza intr-un comunicat reprezentantii fondului.

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) este o institutie financiara nebancara, cu capital de risc, infiintata in scopul facilitarii accesului IMM-urilor la finantari, prin acordarea de garantii pentru instrumentele de finantare contractate de la banci comerciale sau din alte surse.
Garantia FNGCIMM SA – IFN este de maxim 80% din valoarea imprumutului, fara a depasi suma de 2,5 milioane euro/beneficiar si se emite la solicitarea institutiilor finantatoare partenere, pentru finantari aprobate, pe baza analizei documentelor prezentate de catre finantator.
FNGCIMM SA – IFN colaboreaza cu 30 institutii financiare.

Sus