Oferte locuri de munca top

BCR cere insolventa firmei apartinand Ablon

BCR cere insolventa firmei MH Bucharest Development, potrivit unei informari a Tribunalului Bucuresti. Firma apartine grupului Ablon si a fost infiintata pentru construirea ansamblului rezidential de pe bd. Timisoara nr. 101 din Capitala. Principalul finantator al proiectului urma sa fie BCR, dar lucrarile s-au oprit in 2008 din cauza crizei imobiliare.
Proiectul de pe Bd. Timisoara ocupa o suprafata de 4 hectare, include facilitati de agrement, are o suprafata totala de 165.000 mp pentru aproximativ 2.000 de apartamente, potrivit informatiilor puse la dispozitie de dezvoltator.
De la fondarea sa in anul 1993, ABLON Group Limited activeaza in Ungaria si in Europa Centrala si de Est in mai multe sectoare ale pietei imobiliare. Proiectele sale includ cladiri de birouri de clasa „A”, spatii comerciale, parcuri rezidentiale, parcuri logistice si hoteluri.
Grupul Ablon a construit Mogosoaia Residence, Pipera Central, Pipera East, cladirea de birouri Bucharest Pro Tower si parcul logistic Bucharest Airport City.

Sus