Oferte locuri de munca top

BASF lanseaza un brand dedicat constructiilor

*ADVERTORIAL
BASF, producatorul internatinal din industria chimica, lanseaza un brand global dedicat pietei constructiilor – Master Builders Solutions. Brandul va reuni toate produsele si solutiile special create pentru industria constructiilor.
„Brandul Master Builders Solutions semnifica modalitatea de abordare inter-conectata prin care putem
solutiona mai bine cerintele si provocarile individuale ale clientilor si partenerilor nostri din industria constructiilor,” a declarat Tilman Krauch, presedintele Diviziei BASF Produse Chimice pentru Constructii.
Portofoliul de produse si servicii ale brandului include diferite solutii chimice pentru executia de cladiri noi si pentru intretinerea, repararea si renovarea celor existente, precum si solutii pentru infrastructura.
Portofoliul cuprinde aditivi pentru betoane si cimenturi, solutii pentru constructii subterane, sisteme de impermeabilizare, materiale de reparare si protectie a betonului, mortare si sisteme de pardoseli etc.
„Situatia pietei constructiilor in Romania a fost supusa unor schimbari semnificative in ultimii ani. Acum, prin
intermediul brandului Master Builders Solutions, BASF ofera orientare si consistenta la nivel global”, a declarat Madalina Teodorescu, Market Manager Divizia Produse Chimice pentru Constructii.

Sus