Oferte locuri de munca top

Avantajele tehnologiei BIM aplicate în sectorul de construcții 

Proiectarea cu software BIM – tehnologie pentru viitor 

La recomandarea partenerului nostru Graitec România, compania Leviatan Design a avut deosebita onoare să prezinte, la Universitatea Tehnică de Construcții București, în cadrul cursului online BIM – Building Information Modeling, pentru studenții din anul IV de la Facultatea de Inginerie în Limbi Străine – FILS, condus de dl. profesor Daniel BÎTCĂ, modalitățile de implementare concretă și activă a procesului de lucru BIM.

După doi ani de muncă susținută a echipei Leviatan Design, investiții în software și într-un în proces continuu de îmbunătățire și autodepășire, compania noastră poate livra proiecte de calitate de la ofertă până la AS Build pentru clienții din România.

Prin colegele noastre, ing. Maria Gurzău și arh. Ancuța Baciu, am avut șansa de a prezenta studenților modalitatea de lucru Leviatan, pașii concreți specifici procesului BIM si exemplificarea acestora pe un proiect Design&Build realizat de către compania noastră. În intervalul de trei ore pus la dispoziție de domnul profesor, colegele noastre au prezentat toate etapele de realizare a proiectului, de la parcurgerea și înțelegerea temei de proiectare la modelarea 3D a proiectelor aferente tuturor specialităților (arhitectură, structură, instalații), la coordonarea acestora, la execuția și urmărirea șantierului, până la recepția finală a obiectivului de investiție.

Subliniind recunoștința pentru această oportunitate, sperăm că am reușit să trezim interesul studenților pentru noua eră a ingineriei, întrepătrunsă cu tehnologia, digitizarea și automatizarea procesului de proiectare și urmărire a execuției. În același timp, ne dorim ca prin acest prim pas în colaborarea cu universitățile din domeniu să evidențiem potențialul extraordinar al tinerilor din România în domeniul construcțiilor comparativ cu standarde internaționale, dar și să punctăm nivelul de satisfacție deosebit pe care îl oferă acest domeniu.

Considerăm că România trebuie să investească și să construiască atât în interiorul tinerelor generații, cât și în infrastructură într-un mod constant și echilibrat. Din perspectiva noastră, educația aplicată și atragerea tinerelor generații către domeniile tehnice reprezintă obiective fundamentale pentru dezvoltare, generând în același timp satisfacții și beneficii extraordinare celor ce activează în domeniu. Suntem bucuroși și hotărâți să continuăm colaborarea cu mediul academic în vederea valorizării potențialului noilor generații și, prin consecință directă, a construirii unei țări și societăți de care cu toții să fim mândri.

Directorul companiei, Dl. Cătălin Podaru

 

Despre Leviatan Design 

Leviatan Design și-a început activitatea în 2012, iar în condiţii de declin economic echipa noastră a reuşit să crească şi să se dezvolte, impunându-se în piaţă prin abordarea cu seriozitate şi responsabilitate a fiecărui proiect.

Suntem o echipă de profesionişti ce include arhitecţi, designeri de interior, ingineri structurişti, ingineri de instalaţii, manageri de proiect care oferă calitate proiectelor pe care le dezvoltă, având ca obiective principale furnizarea de servicii personalizate, precum şi de soluţii sustenabile şi inovatoare pentru orice client.

Fie că este vorba de proiecte simple sau complexe, noi aducem clienţilor avantajele serviciilor integrate și a experienței acumulate prin: proiectare judicioasă şi completă, expertiză în planificarea investiţiei, optimizarea şi previzionarea costurilor pe durata execuţiei, valoare adăugată atât prin siguranţa şi calitatea proiectelor finalizate cât și prin confortul sporit al utilizatorilor ca rezultat al echipamentelor moderne implementate în instalațiile din clădiri.

Leviatan Design SRL

Adresă: Splaiul Unirii, Nr. 247-251, Et. 1, CP 030137, Sector 3, București

Telefon: 0213200138

E-mail: contact@leviatan.ro

Site: www.leviatandesign.ro

 

Sus