Oferte locuri de munca top

Au inceput inscrierile la singurul curs autorizat de Facility Management

*ADVERTORIAL
Incepand cu luna septembrie a anului trecut, ocupatia de manager de facilitati a fost recunoscuta oficial, fiind introdusa in Codul Ocupatiilor din Romania. Este un rezultat de exceptie al Asociatiei Romane de Facility Management – ROFMA, in conditiile in care foarte putine tari europene au recunoscut oficial aceasta ocupatie.
In acest context favorabil, pe 13 martie a.c. se deschide o noua serie a Cursului de specializare in domeniul Facility Managementului, organizat de ROFMA in parteneriat cu Real Estate User Group (REUG) din cadrul Universitatii Tehnice Viena. Acest curs, unicul din Romania autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de catre Ministerul Educatiei, se va desfasura pana in luna mai, incluzand patru module ce contin grupe tematice care acopera toate sectoarele domeniului facility managementului modern. Lectorii care vor preda in cadrul cursului sunt reputati specialisti din Austria, Ungaria, precum si din Romania.
Ca si in cazul editiilor anterioare, obiectivele cursului sunt:
– Prezentarea integrala si sistematizata a domeniului facility managementului, conform standardelor actuale europene;
– Informarea cursantilor, prin expuneri teoretice interactive si prin aplicatii practice, cu privire la cele mai recente evolutii in sfera administrarii, intretinerii si operarii cladirilor;
– Cresterea semnificativa a competentelor si a gradului de profesionalism al managerilor si specialistilor in facility management.
Destinatarii cursului sunt cu precadere managerii si specialistii din facility management care activeaza atat in firme furnizoare de servicii, cat si in departamentele specializate ale diferitelor firme locale si multinationale, dar si retelelor de retail, retelelor bancare sau altor organizatii care detin si administreaza spatii proprii. De asemenea, cursul se adreseaza si clientilor care au relatii contractuale cu furnizorii de servicii de facility management.
Toate informatiile, legate de acest curs de facility management ce va incepe in 13 martie sunt disponibile pe website-ul ROFMA – www.rofma.ro
ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management – a fost infiintata in 2009, fiind organizatia reprezentativa a sectorului de facility management din Romania. In prezent include ca membri atat societati comerciale active in acest sector, ca prestatori de servicii, furnizori de echipamente sau integratori de solutii IT pentru facility management, cat si persoane fizice, profesionisti din domeniu.

Sus