Oferte locuri de munca top

Aro Palace intra la tranzactionare pe bursa din Sibiu

610.jpg Actiuniile Hotelului Aro Palace din Brasov vor putea fi tranzactionate pe Bursa din Sibiu.
Societatea Comerciala Aro-Palace S.A Brasov, ce detine binecunoscutul hotel, va fi listata pe Sibex in 28 februarie. Profilul societatii este unul turistic, servicii de cazare si alimentatie publica.
Principalele active ale Aro-Palace S.A Brasov sunt: Complexul hotelier „Aro Palace”, Complexul hotelier „Capitol”, Complexul hotelier „Coroana & Postavarul”, Hotelul „Aro Sport”, Restaurant „Cetate”, Crama „Cerbul Carpatin”, Restaurant „Casa Padurarului” si Restaurant „Panoramic”.
Hotelul Aro Palace a fost inaugurat in anul 1939 si este singurul hotel de 5 stele din Brasov.
Capacitatea hotelului este de 312 camere la care sa adauga un apartament prezidential, o camera pentru persoane cu handicap. Unitatea hoteliera cprinde de asemenea sase restaurante, patru sali de conferinta, un centru spa.
Imobilul se afla in proces de modernizare. In 2005 o fost incheiata o prima etapa de modernizare prin ridicarea corpului A (nou) la nivel de 5 stele, realizarea unui nou salon de mic dejun si bar de zi, a Centrului de afaceri „Belvedere”, a Barului de Noapte, cat si a centrului de agrement si sport „Wellness & SPA”.
Exista planuri ca in viitor sa fie modernizate: restaurantul, hotelul Aro Palace corpul B (vechi) de 4 stele si a hotelurile Capitol, Coroana si Postavarul.

Sus