Oferte locuri de munca top

Arhitectul olandez Joost Ector prezinta proiectul „Office IMd Rotterdam” in aprilie, la Bucuresti

752.jpg *ADVERTORIAL
In perioada 7-8 aprilie 2014, la Bucuresti va avea loc cea de-a patra editie a Expoconferintei Internationale de Arhitectura GIS, unde arhitectul olandez Joost Ector va prezenta proiectul „Office IMd Rotterdam”.

Proiectul „Office IMd Rotterdam” a fost pe lista finalistilor premiilor de design interior LEAF 2013. Biroul, conceput ca sediu pentru compania de inginerie IMd este o fosta fabrica de otel de 2014 mp din Rotterdam. Designul interior al cladirii este unul special, care iese foarte mult in evidenta. Arhitectul a amenajat unele spatii ale cladirii cu locuri de intalnire pentru angajati decorate cu banci pentru picnic, scaune galbene si covoare imprimate cu iarba si flori. „Este un design neobisnuit pentru o cladire de birouri, dar care are mari avantaje. Utilizatorii sunt in contact permanent atat cu cladirea in sine, cat si unul cu celalalt, ceea ce incurajeaza intalnirea si implicarea. Ofera, de asemenea, o tensiune spatiala optima: poduri, pasaje subterane si scari pentru a experimenta spatiul si oamenii din diferite perspective. Datorita faptului ca nu s-a climatizat toata cladirea, ci doar pavilioanele, consumul de energie a fost, de asemenea, redus la minimum. Proiectul este, astfel, unul extrem de sustenabil, folosindu-se materiale reciclabile, o cladire deja existenta ca temelie si aducand un impuls pozitiv pentru zona inconjuratoare”, a precizat arhitectul pentru site-ul www.ectorhoogstad.com

Joost Ector este Partener si Design Principal in cadrul biroului independent de arhitectura Ector Hoogstad Architects (EHA), cu sediul in Rotterdam, orasul cu cel mai mare port european si cu cea mai mare densitate de arhitecti din Olanda. Timp de opt ani, acesta a facut parte din conducerea BNA (the Royal Institute of Dutch Architects), departamentul din Rotterdam.

Ector Hoogstad Architecten a castigat, de asemenea, la categoria „Refurbishment of the Year” din cadrul premiilor LEAF 2013, care au fost decernate in septembrie 2013, cu proiectul W-Hal (cladirea departamentului de Inginerie Mecanica) al fostului Colegiul Tehnic din Eindhoven.

La GIS 2014, alaturi de Joost Ector participa arhitecti si designeri care au semnat interioarele premiate din ultimul an, castigatori ai concursurilor internationale la sectiunile: birouri, hoteluri, baruri, restaurante, spa-uri, rezidential, sport, bai si multe altele.

Expoconferinta de Arhitectura de Interior, Design, Mobilier si Iluminat GIS face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura si antreprenoriat organizate de ABplus Events, alaturi de INGLASS, LAUD, RIFF si CONTRACTOR.
Website: www.iegis.ro
Contact: gis@abplusevents.com

Sus