Oferte locuri de munca top

Arad: Investitii de peste 38,5 milioane lei in reabilitarea blocurilor

426.jpg Un numar de 1.348 de apartamente de bloc din municipiul Arad vor fi reabilitate temic cu fonduri europene prin Programul Operational Regional 2007-2013 (POR), potrivit unui comunicat al primariei.
Valoarea totala a cererilor de finantare UE pentru investitiile de reabilitare termica la aceste apartamente este de aproximativ 38,57 milioane lei.
Este vorba de un total de cinci loturi de blocuri. Primele trei aplicatii au fost deja depuse la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, autoritatea de management pentru POR, iar urmatoarele doua aplicatii sunt in curs de depunere. Cererile depuse insumeaza 26,04 milioane lei si cuprind reabilitarea a 24 de blocuri. Cele ce vor fi depuse se ridica la valoarea de 12,53 milioane lei si cuprind lucrarile la 18 blocuri.
Programul de reabilitare termica a blocurilor cu fonduri europene va continua si in noul ciclu de finantare, care a inceput din acest an. Primaria Arad va aloca in bugetul anului 2014 suma de 1.000.000 lei pentru realizarea documentatiilor tehnice pentru inca aproximativ 100 de blocuri de locuinte, pentru care vor fi depuse cereri de finantare UE.

Sus