Oferte locuri de munca top

Aproape 200 blocuri din Sectorul 1 vor fi reabilitate in acest an

2201.JPG Primaria Sectorului 1 si-a propus sa reabiliteze termic in acest an 190 de blocuri de locuinte. Pana in prezent au fost finalizate lucrarile la 35 de imobile, iar la alte 140 lucrarile sunt in diverse stadii de executie.
Lucrarile vor fi achitate exclusiv din fonduri de la bugetul local, fara nicio cheltuiala din partea proprietarilor. Acestia din urma sunt obligati sa plateasca 10 si 30% din costul reabilitarii termice a locuintelor doar in localitatile in care anveloparea imobilelor se face din fonduri europene.
In legatura cu finantarea programului Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a precizat: „Doresc sa-i asigur pe cetatenii Sectorului 1 ca programul de reabilitare termica a blocurilor va continua sa fie gratuit! Ar fi nedrept si inacceptabil ca proprietarii din unele imobile sa beneficieze de reabilitare termica gratuit si altii nu. Nu putem sa le fim unora muma, iar altora – ciuma. Toti proprietarii de apartamente platesc impozite la bugetul local si toti au dreptul sa beneficieze de investitiile noastre in aceleasi conditii.”
Administratia locala a Sectorului 1 isi propune ca, pana la sfarsitul anului 2015, sa finalizeze reabilitarea termica la toate blocurile eligibile de a intra in acest program.

Sus