Oferte locuri de munca top

Aplicatia care realizeaza Cartea Tehnica a unei constructii

În ultimii ani, piața construcțiilor s-a dezvoltat foarte mult, încă din primele două luni ale anului 2018 volumul lucrărilor a înregistrat o creștere cu 8,4%. Datorită acestor dezvoltări ale pieței, industria construcțiilor a fost supusă exigenței respectării prevederilor legale în domeniul calității construcțiilor.

Calitatea unei construcții poate fi probată prin ,,Cartea tehnică a construcției” care cuprinde toată documentația de execuție, actele și rapoartele care fac referire la realizarea și exploatarea ei.

Realizarea acestei cărți tehnice de cele mai multe ori este greoaie și necesită mult timp și cunoștințe privind reglementările din domeniu. De aceea ridică mari probleme atât specialiștilor în construcții cât și investitorilor fie ei privați sau instituții și autorități publice. Pentru a elimina toate aceste probleme, a fost realizată aplicația K-Book, singurul soft din domeniul construcțiilor din România care elaborează documente și întocmește

,,Cartea tehnică a construcției” în conformitate cu H.G. 273/1994 modificata cu H.G. 343/2017 .

Aplicația K-Book te ajută să reduci timpul de lucru cu 70% privind realizarea documentației în conformitate cu reglementările tehnice în vigoare pentru următoarele domenii: Construcții civile, industriale și agricole, Instalații sanitare interioare, Instalații termice, Instalații electrice, Instalații de ventilare-climatizare, Instalații de gaze naturale, Rețele exterioare de incintă, Sisteme de alimentare cu apă a localităților, Sisteme de canalizare a localităților și Drumuri & Poduri.

K-Book funcționează după principiul ,,Promovează și respectă calitatea în construcții”. Pe lângă elaborarea documentelor și întocmirea cărții tehnice a unei construcții, aplicația oferă o metodă de îndrumare a tinerilor specialiști spre a cunoaște pașii prevazuți în tehnologiile de execuție a lucrărilor.

Aplicația K-Book este împărțită în patru mari capitole care cuprind documente din diferite faze de execuție ale unei construcții:

Capitolul A – Documentația privind proiectarea Capitolul B – Documentația privind execuția

Capitolul C – Documentația privind recepția

Capitolul D – Documentația privind exploatarea, întreținerea, repararea și postutilizarea construcției

Compania românească de dirigenție de șantier și consultanță în construcții, Assa Construct Consulting SRL a realizat aplicația K-Book pentru a veni în ajutorul industriei construcțiilor.

Află mai multe despre aplicația K-Book și testeaz-o pe: https://www.k-book.ro/landing

imagine-pentru-articol-site

Sus