Oferte locuri de munca top

Ample lucrari de reparatii pe strazile din Sibiu

Paisprezece strazi din Sibiu vor fi supuse unor ample reparatii in prima jumatate a acestui an.
Lucrarile de modernizare a strazilor din cartierul Vasile Aaron vor continua prin reparatii ample pe strazile Oasa, Oncesti, Sureanu si Aleea Valea Frumoasei. Pe fiecare dintre aceste strazi se va inlocui stratul asfaltic pe carosabil si trotuare si vor fi montate noi borduri. Pe strazile Oasa, Oncesti si Aleea Valea Frumoasei vor fi create si locuri de parcare, cartierul dispunand in prezent, in urma reconfigurarii si modernizarii intregii zone, de peste 3.300 de locuri, precizeaza reprezentantii Primariei Sibiu.
Strazile din zona Dioda vor fi reparate complet in urma lucrarilor la retele executate in aceasta zona. Strazile si aleile cuprinse in zona dintre Calea Dumbravii, strada Hipodromului si bulevardul Vasile Milea vor fi reparate prin asternerea unui nou strat asfaltic pe trotuare si carosabil si montarea de noi borduri.
Strada Transilvaniei va fi supusa si aceasta unor ample lucrari de reparatii. Pe aceasta strada au fost introduse in 2013 noi retele de apa si canalizare, dar si o noua retea de gaz. O refacere a carosabilului in zona santurilor sapate in scopul introducerii retelei a fost efectuata inca de la sfarsitul anului trecut, anul acesta urmand sa fie refacute in totalitate carosabilul si trotuarele.
Pe strada Eroilor vor fi efectuate in urmatoarele luni lucrari de reparatii ale carosabilului si trotuarelor, iar pe strada Maramuresului va fi refacut covorul asfaltic prin frezarea celui existent si asternerea unui nou strat.
Pe strada Vasile Carlova vor fi finalizate lucrarile incepute anul trecut. Ultimul tronson care trebuie supus reparatiei este cel dintre soseaua Alba Iulia si strada Transilvaniei. Parte a lucrarilor prevazute pe acest tronson va fi si conturarea definitiva a sensului giratoriu de la intersectia strazii Vasile Carlova cu strada Transilvaniei care este in prezent amenajat din elemente de plastic.
Lucrarile de reparatie pe strada Lomonosov, Garlei, Calugareni si Al. I. Cuza au inceput deja prin sapatura generala, iar pe strada Fantanii sapaturile vor incepe in scurt timp. Pe toate aceste strazi au fost modernizate anul trecut retelele de apa sau canalizare.

Sus