Oferte locuri de munca top

Amenajari interioare: Rosul este in trend in 2014

Culorile saturate sunt la moda in 2014, pentru ca dau o senzatie de profunzime si un plus de dramatism stilului de amenajare, in vreme ce culorile deschise lumineaza spatiul, creand o atmosfera primitoare.
De exemplu, combinatia alb-rosu poate fi folosita pentru redarea unor motive traditionale romanesti. Aceaste doua culori pot fi folosite pentru decorarea livingului, holului si bucatariei. Rosu e o culoare dinamica care poate fi cu succes combinat cu accesorii albe cum ar fi: corpuri de iluminat supradimensionate, perne decorative, covoare.
„Aplicarea unei simple nuante pe pereti poate schimba radical starea si energia proprietarului. Romanii au fost mai coservatori in materie de culoare in ultimii ani. Cu toate acestea, diverse combinatii simple pot transforma in mod inspirat orice spatiu”, declara Marga Carp, director marketing Duraziv.
Pentru o locuinta in stil retro, cu tavane inalte, pereti casetati cu elemente de stuc si usi masive de lemn alb, rosul intens va asigura o nota de dramatism si va marca elegant intrarea, conform unui comunical al producatorului de materiale de constructii Duraziv.

Sus