Oferte locuri de munca top

Amenajări exterioare – unelte de care aveţi nevoie în construcţii

Indiferent de mărimea unui proiect de amenajări exterioare, veţi avea nevoie de cele mai bune unelte. Unelte mari sau mici, fiecare din ele are rolul său foarte bine determinat. Cu ajutorul lor, se pot gestiona orice probleme apărute la domiciliu sau pe un şantier. Iată care sunt cele mai importante unelte şi scule pe care trebuie să le aveţi în gospodărie.

Drujba

Una din uneltele pe care o puteţi vedea în orice gospodărie este drujba. Dacă aveţi de făcut modificări în exteriorul casei, drujba este cea mai bună alegere. Drujba electrică este mai uşoară decât omologul său pe benzină, dar nu la fel de puternică şi potrivită pentru lucrări de amenajare mai complexe. Cu toate acestea, pentru cele mai multe dintre lucrările în construcţii, veţi avea nevoie de o drujbă pe benzină. Veţi găsi o astfel  de drujba profesionala pe Scule-Austria.ro. Acestea sunt drujbe profesionale pentru construcţii cu dimensiuni reduse. Uşor de manevrat, se încadrează perfect şi pentru lucrările mici de defrişare. Nu uitaţi să folosiţi echipament adecvat la manevrarea drujbei-pantalonii, mănuşile şi casca sunt absolut necesare.

Bormaşina

Bormaşina sau rotopercutorul reprezintă a doua unealtă importantă în construcţii. Există multe tipuri de bormaşini pe piaţă, de aceea este important să o alegeţi pe cea mai bună pentru nevoile voastre. Bormaşina vă va ajuta în proiectele care necesită foraj în cărămidă, beton sau orice altă suprafaţă de zidărie. Totodată, vă ajută să daţi găuri în perete şi să amestecaţi gletul. Recomandăm o bormaşină profesională şi originală, pentru randament şi calitatea lucrărilor.

Maşina de şlefuit

Maşina de polisat şi şlefuit este la fel de practică în gospodărie. Aceasta este folosită pentru a şlefui suprafeţe vopsite, metal, plastic şi lemn. Este ideală pentru şlefuirea suprafeţelor dure, cu margini la care se ajunge greu. Maşina de şlefuit este disponibilă în mai multe variate, în funcţie de materialul pentru care o folosiţi sau în funcţie de putere. Alte criterii importante după care o puteţi alege sunt: puterea, diametrul discului, turaţiile, excentricitatea, accesoriile şi greutatea.

Flexul

Veţi avea nevoie de flex sau de polizor unghiular atunci când aveţi de executat anumite reparaţii sau construcţii. Trebuie să aveţi grijă ca acesta să fie unul de calitate, cu un motor puternic şi performant. Fie că lucraţi pe un şantier sau acasă, flexul va fi de nelipsit. La ce îl folosiţi?

Un polizor unghiular este folosit atât pentru curăţare şi şlefuire, cât şi pentru ascuţirea aparatelor sau pentru a tăia materiale. Puteţi să tăiaţi piatră sau metal, să finisaţi şi să şlefuiţi sau să curăţaţi vopseaua de pe pereţii exteriori. Datorită acestor multiple întrebuinţări, e necesar să investiţi într-un produs profesional, de calitate.

Pistolul pentru vopsit

O unealtă mică, cu multe întrebuinţări, pistolul de vopsit nu trebuie să vă lipsească din trusa de scule. Are o greutate mică şi nu e greu de manevrat, astfel încât vă permite să vopsiţi şi să lăcuiţi pereţii exteriori şi interiori ai locuinţei. Aceasta este o soluţie la îndemână pentru a vopsi lemnul şi metalul şi e un înlocuitor al trafaletului clasic. Dacă v-aţi plictisit de mobila din casă şi vreţi să îi daţi un aspect nou,  pistolul de vopsit vă scoate din impas. Puteţi regla şi modul de pulverizare a spray-ului, astfel încât jetul de produs poate fi circular, vertical sau orizontal.

Pe lângă cele mai sus amintite, o importanţă majoră în construcţii o au şi betoniera, maşina de înfiletat sau ferăstrăul. Nu ar fi o idee rea nici să vă ocupaţi de o magazie de scule. Este întotdeauna la îndemână pentru depozitarea şi menţinerea lor în perfectă stare de funcţionare.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

 

Sus