Oferte locuri de munca top

Ambient Sibiu și-a cerut insolventa

AMBDistribuitorul de materiale de construcţii Ambient a depus la Tribunalul Sibiu o cerere de intrare în insolvenţă cu opţiunea de reorganizare Dosar 2575/85/2015.
Procedura reorganizării judiciare s-a demarat la cererea companiei, pentru protejarea patrimoniului societăţii.
In comunicatul de presa transmis de companie se arată: „Modul în care a evoluat în ultimii ani sectorul construcţiilor şi al comerţului cu materiale de construcţii a arătat că piaţă autohtonă rămâne în continuare una dificilă, o piaţă în care doar firmele care în ultimii ani au adoptat măsuri de consolidare şi eficientizare a afacerii au reuşit să treacă peste dificultăţile acestei perioade”.
În procesul de restructurare financiară şi reconturare a business-ului din ultimii patru ani, derulat sub coordonarea firmelor specializate de consultanţă, Ambient nu a reuşit atragerea fondurilor necesare finanţării capitalului de lucru.
„În acest context s-a reconsiderat posibilitatea continuării activităţii pe actuala structură a canalelor de vânzare ale companiei, respectiv canalul de retail în magazine proprii şi închiriate şi canalul clienţi profesionali reprezentat de dezvoltatori, constructori, dar şi recomercianti”, se arata in comunicatul de presa

Sus