Oferte locuri de munca top

AMBIENT CONSTRUCT si AMBIENT INSTAL

*ADVERTORIAL
*Centrul expozitional EXPO Transilvania, Cluj-Napoca
In perioada 26 februarie – 1 martie 2014, EXPO Transilvania Cluj-Napoca organizeaza targurile Ambient Construct si Ambient Instal, expozitii destinate atat firmelor de specialitate, cat si publicului larg.
EXPO Transilvania activeaza de peste 20 de ani pe piata organizatorilor de targuri si expozitii din Romania, cumuland experienta si renume, fapt ce i-a atras si aprecierea de cel mai important organizator de manifestari expozitionale specializate din Transilvania si al doilea din Romania.
Organizatorii si-au propus sa reuneasca atat companii din tara cat si din strainatate care isi vor prezenta oferta de produse si servicii. Cele doua targuri sunt agreate de ASOEXPO – Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania.
Firmele participante provin din Romania, dar si din Polonia si Italia.

*AMBIENT CONSTRUCT – editia a XXIII-a
Targul International Specializat in Constructii-AMBIENT CONSTRUCT- a intrat in portofoliul EXPO Transilvania inca de la inceputul activitatii sale, deschizand in acest an, portile celei de-a XXIII-a editie.

*AMBIENT INSTAL – editia a XXIII-a
Targul International specializat in instalatii, important ca tematica prin noutatile tehnice si tehnologice cu impact in domeniu, atrage la fiecare edittie expozanti si vizitatori din tara si din strainatate.
Nume de marca, AMBIENT CONSTRUCT si AMBIENT INSTAL sunt recunoscute in randul expozantilor si vizitatorilor de specialitate. Editia de anul acesta reuneste expozanti din tara si din strainatate (Romania, Polonia si Italia), firme care confirma valoarea prin nivelul tehnic si calitativ al produselor /serviciilor expuse si favorizeaza benefic contactele de afaceri.
Pe parcursul celor 4 zile de expozitie vor avea loc demonstratii practice si prezentari de produse sau solutii tehnice pentru constructii si amenajari.
Atractivitatea evenimentului va fi sporita si prin organizarea unei mini expozitii cu lucrari apartinand studentilor din Universitatea Tehnica Cluj-Napoca si Universitatii de Arta Si Design pe domeniile din tematica.
Vineri, 28 februarie, orele 12.00, Presedintele AAECR – filiala Transilvania – Dr.Ing. Emil Nutiu, prezinta implicatiile Modificarii L.372/2005 privind performanta energetica a cladirilor – implicatii la nivelul administratiilor locale.

In 1 martie, ora 9:00, va avea loc o intalnire pe teme tehnice si comerciale si un curs cu reprezentantii cunoscutului producator de seminee, termoseminee si sobe pe pelleti – CLAM din Italia. Lector: Marius Mada.
Ne adresam atat specialistilor din domeniu, firmelor din domeniul constructiilor, instalatiilor si decoratiunilor interioare, comerciantilor, cat si publicului larg.

*Tematica manifestarii expozitionale :
– Arhitectura si proiectare in constructii;
– Consultanta si software pentru constructii;
– Materiale, produse si sisteme de izolatii;
– Acoperisuri, invelitori, terase;
– Sisteme de fatade;
– Placari fatade, vopsele, tencuieli, termosisteme;
– Tamplarie si vitraje;
– Adezivi, chituri, piese asamblare;
– Amenajari exterioare, edilitare;
– Masini, utilaje, scule si echipamente de santier;
– Elemente de structura si materiale pentru hale industriale;
– Structuri, infrastructuri, materii prime;
– Asociatii profesionale, invatamant si formare a cadrelor;
– Asigurari in constructii;
– Solutii de finantare pentru constructii.
– Echipamente si tehnologii pentru incalzire ,ventilatie
– Echipamente si tehnologii pentru racire
– Sisteme de masurare si control, automatizari
– Sisteme de conducte
– Izolatii termice
– Baterii, obiecte sanitare
– Echipamente si instalatii pentru producerea energiei electrice si termice;
– Cabluri, conductori electrici.
– Echipamente, aparate si instrumente electrice;
– Circuite si retele electrice;
– Bateri, acumulatori, echipamente de incarcare;
– Echipamente si instalatii de iluminat;
– Sisteme de masurare a energiei electrice;
– Scule si dispozitive;

Va steptam la Expo Transilvania in perioada 26 februarie – 1 martie la un eveniment complex, unde gasiti solutii moderne pentru constructii, dotari si amenajari.

Program de vizitare: 26 – 28 februarie, orele 10:00 – 18:00, 1 martie, orele 10:00 – 16:00

http://www.expo-transilvania.rowww.expo-transilvania.ro
Sus