Oferte locuri de munca top

AluKönigStahl și Schüco sărbătoresc 60 de ani de parteneriat

aks-si-schuco-2

Alukönigstahl sărbătorește 60 de ani de parteneriat de succes, alături de Schüco International, liderul de piață al sistemelor din aluminiu. Această cooperare și dezvoltarea continuă de produse au condus Alukönigstahl către poziția de lider în tehnologie și inovație și pe piața din România.
Datorită parteneriatului strategic dintre cele două companii, Schüco s-a extins și a ajuns la clienții din regiunea estică a Europei cu cele mai performante sisteme de profile arhitecturale pentru construcția de ferestre, uși, fațade și sere. Acestora li se adaugă sisteme de protecție solară, balcoane, sisteme de protecție antiexplozie, antiefracție sau antifurt.
„Totul a început în 1958, la târgul internațional „Hannover Messe”, unde Karl König – bunicul actualului CEO al Alukönigstahl, Philip König – a convins compania Schüco de beneficiile unei colaborări. Începând cu 11 septembrie 1958, parteneriatul de succes dintre cele două companii a confirmat de-a lungul celor 60 de ani că acestea acționează în beneficiul clienților săi, răspund nevoilor din prezent ale acestora, dar, mai ales, asigură succesul ambelor părți în viitor”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.
Alukönigstahl este o companie de familie care operează în Europa Centrala și de Sud-Est și care este deja la cea de-a patra generație. Loialitatea angajaților dar și a numeroși clienți care se păstrează de-a lungul acestor generații subliniază însemnătatea parteneriatului reciproc: personal, orientat spre servicii, loial și stabil. Cu echipe tehnice si de vânzări solide, compania oferă consultanță și asistența tehnică în toate etapele unui proiect de construcție.
Abordarea orientată către client, expertiza recunoscută și parteneriatul cu Schüco permit Alukönigstahl să ofere soluții personalizate, avansate tehnologic și orientate către viitor partenerilor săi locali. În prezent, colaborarea strategică asigură succesul proiectelor arhitecturale din cele 17 tari în care este prezent Alukönigstahl, prin îndeplinirea celor mai stricte cerințe de calitate, securitate și eficiență energetică.
Despre Schüco
Cu sediul în Bielefeld, Schüco International KG dezvoltă și vinde soluții de sisteme pentru ferestre, uși și fațade. Cu peste 4900 de angajați la nivel mondial, compania lucrează pentru a fi liderul industriei în ceea ce privește tehnologia și serviciile inovatoare. În plus față de produsele inovatoare pentru clădirile rezidențiale și comerciale, specialistul în fațade pentru clădiri oferă consultanță și soluții digitale pentru toate fazele unui proiect de construcție – de la ideea inițială până la proiectare, fabricare și instalare. 12.000 de producători, dezvoltatori, arhitecți și investitori din întreaga lume colaborează cu Schüco, compania fiind activă în mai mult de 80 de țări, cu o cifră de afaceri de 1,575 miliarde de euro în 2017.

Despre Alukönigstahl Romania
Înființată în 1864, Alukönigstahl GmbH este o companie de familie dezvoltată de-a lungul a cinci generații, iar în prezent acoperă 17 țări Sud-Est europene, cu o cifră de afaceri de peste 300 milioane de euro (în 2014).
Din 1995, s-a înființat filiala din România, cu sediul și depozitul central în București și un birou tehnico-comercial în Cluj. Alukönigstahl asigură partenerilor săi locali o gamă largă de produse și servicii: sisteme de profile Schüco din PVC și aluminiu pentru ferestre și uși, pereți cortină și luminatoare; sisteme de profile din oțel Jansen pentru ferestre și uși, pereți cortină și luminatoare; documentație tehnică completă pentru producerea tâmplăriei; consultanță pentru alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și financiar pentru un proiect.
Având peste 3.000 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice, în ultimii 23 de ani au fost realizate peste 5.000 de proiecte, și construcții reprezentative.
Pentru mai multe informatii, vizitați site-ul companiei:www.alukoenigstahl.ro

Sus