Oferte locuri de munca top

Alukönigstahl inaugurează showroom-ul din Chișinău, cu o investiție de 60.000 de euro

Alukönigstahl, sucursala concernului austriac cu același nume, lider european pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel, deschide noul sediu în Chișinău – Republica Moldova, dotat și cu un showroom modern, care a atras o investiție de aproximativ 60.000 de euro. Noul sediu, cu o suprafață de 120 de mp, expune cele mai noi produse și soluții, devenind locul ideal pentru informarea și inspirarea partenerilor.

Pentru anul în curs, Alukönigstahl Moldova estimează o creștere de cel puțin 20% a business-ului și are în plan ca, până la finele lui 2018, să își extindă echipa, în prezent compania având doi angajați.

„Ne bucurăm că, la doi ani de la înființarea filialei locale, anunțăm acum deschiderea primului showroom din Republica Moldova, amenajat cu ajutorul unor sisteme și soluții de ultimă generație de la Schüco și Warema, partenerii noștri. Acesta este împărțit în două zone mari: zona operațională, care susține activitățile zilnice ale echipei, dar și zona expozițională, unde partenerii pot fi consiliați de specialiștii noștri în alegerea soluțiilor potrivite pentru proiectele lor”, a declarat Attila Beer Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

Încă de la intrare, sunt prezente elementele pe care Alukönigstahl le poate furniza partenerilor săi, de la fațada elegantă din sistem Schüco FWS 50, ce permite luminii naturale să intre cu generozitate în spațiul de lucru, până la ușa de la intrare, realizată din seria ADS 70.HI, echipată cu Access Control. De asemenea, pentru o mai bună ventilație naturală, ferestrele au fost așezate la înălțime și echipate cu feronerie cu acționare electrică Schüco TipTronic SimpySmart, care asigură o acționare facilă a acestora.

Sala de întâlniri poate fi delimitată de restul  spațiului, datorită ușii pliante Schüco ASS 80 FD, în 6 foi, ce permite o separare flexibilă și asigură, totodată, și o bună izolare fonică între cele două zone. Peretele opus ușii pliante dezvăluie încă trei elemente spectaculoase, de mari dimensiuni: două uși glisante din seria ASS 77 Panorama Design respectiv ASS 80 Hi și o fațadă FWS 60 CV.  Acest perete este protejat cu jaluzele exterioare Warema, cu diferite forme și dimensiuni ale lamelei, cu acționare electrică, ce asigură umbrirea optimă a spațiului.

Sucursala de la Chișinău a înregistrat în 2017 vânzări de peste 550.000 euro, livrând soluții arhitecturale din aluminiu pentru diverse clădiri de birouri, ca de exemplu sediul Starnet, dar și construcții rezidențiale.

Despre Alukönigstahl

Înființată în 1864, Alukönigstahl GmbH este o companie de familie dezvoltată de-a lungul a cinci generații, iar în prezent acoperă 17 țări Sud-Est europene, cu o cifră de afaceri de peste 300 milioane de euro (în 2014).

Din 2016, s-a înființat filiala din Republica Moldova, cu sediul în Chișinău. Alukönigstahl asigură partenerilor săi locali o gamă largă de produse și servicii: sisteme de profile Schüco din PVC și aluminiu pentru ferestre și uși, pereți cortină și luminatoare; sisteme de profile din oțel Jansen pentru ferestre și uși, pereți cortină și luminatoare; documentație tehnică completă pentru producerea tâmplăriei; consultanță pentru alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și financiar pentru un proiect.

Pentru mai multe informatii, vizitați site-ul companiei: www.alukoenigstahl.md

Sus