Oferte locuri de munca top

Alro a contractat un credit de 50 mil. euro

Producatorul de aliminiu Alro a contractat un credit de 50 de milioane de euro de la EximBank. Fondurile vor merge catre finantarea activitatii curente si pentru emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie.
Alro a investit constant sursele generate de activitatea curenta in retehnologizare continua pentru cresterea eficientei productiei, a calitatii si pentru consolidarea pozitiei sale pe pietele internationale. Compania si-a propus sa continue strategia de crestere a productiei de produse procesate cu valoare adaugata mare. Recent, Alro a finalizat o investitie de circa 44 de milioane de lei pentru cresterea competitivitatii, proiect cofinantat de Uniunea Europeana.
Cu privire la investitiie companiei Marian Nastase, presedintele Consiliului de Administratie Alro, precizeaza: „Industria in care activam este direct si permanent influentata de factori interni sau externi pe care nu ii putem controla. De aceea, trebuie sa investim continuu pentru a putea face fata provocarilor care apar. Am implementat noi solutii de reducere a costurilor si ne-am axat pe cresterea vanzarilor pentru produsele cu valoare adaugata mare, pentru a ne mentine competitivitatea.”

Sus