Oferte locuri de munca top

ALPOLIC – opțiunea Mitsubishi pentru aluminiu compozit

ALPOLIC – Panouri pentru placarea exterioară și interioară a clădirilor

Descarca articol ALPOLIC

Burjal Arab_lgPanourile compozite din aluminiu ALPOLIC se utilizeaza indeosebi la placarea exterioara si interioara a cladirilor. Aluminiul este cel mai popular metal folosit în industria construcțiilor, datorita greutatii mici cu o mare rezistență la coroziune si este usor la prelucrare. Toate materialele ALPOLIC® au proprietati exceptionale datorită utilizării tehnologiei unicat de acoperire și de laminare.
Holdingul Mitsubishi s-a implicat în realizarea materialelor ALPOLIC începând cu anul 1971.

Suprafața fatadei realizata cu un material compozit ALPOLIC este într-adevăr perfect plana. Secretul acesteia consta in modul unic de producție a materialului compozit. Procesul de laminare continuă realizează planeitate exceptionala a suprafetei panoului prin eliminarea si a celor mai mici neregularitati, care apar de obicei la folosirea unei foi de aluminiu subțire.

Alte caracteristici remarcabile ale  ALPOLIC sunt uniformitate de culoare uimitoare, precum si rezistenta de neegalat la influentele mediului inconjurator. Aceasta se datoreaza  faptului că, în calitate de material de acoperire a placii, ALPOLIC foloseste vopseaua din fluorocarbon Luminoflon la baza careia este aplicată o metoda de vopsire continuă a foliei din aluminiu in trei straturi  prin pulverizare matrice.(unic in lume) . Lumiflon pe baza de flurocarcon este considerata una dintre cele mai durabile vopsele din lume pentru placarile exterioare.

ALPOLIC are o rigiditate mai mare comparativ ca o  foaie de aluminiu.Materialul compozit are grosime de 3 mm, 4 mm si 6 mm Alpolic A2care este format la rindul sau din două foi de aluminiu cu grosimea totală de 0,5 mm si care are aceeași rigiditate ca o foaie de 3,3 mm grosime de aluminiu. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când este aplicată forta asupra panoului compozit de aluminiu, două foi de aluminiu se comportă ca un tot intreg avind la baza doi piloni.
In plus, in compoziția sa se utilizează o cantitate semnificativ mai mică de aluminiu decit in  foile de aluminiu cu o rigiditate echivalenta, ceea ce duce la micsorarea semnificativa a greutatii fatadei cladirii.

 ALPOLIC îndeplineşte toate standardele de siguranţă pentru securitatea antiincediu a materialelor folosite pentru placari exterioare în Romania şi în întreaga lume. Materialele  ALPOLIC au trecut cu succes testul de rezistenta la foc şi au fost certificate conform  normativelor din constructii. Utilizarea numărului  minim de lianţi combustibili in compozit il caracterizeaza ca un material complet ignifug.

ALPOLIC® A2

Materialul compozit de aluminiu format din două foi exterioare din aluminiu și un miez pe baza ignifug, are un procent mai mare de material de umplutură minerala. ALPOLIC® A2 este materialul cel mai ignifug dintr-o serie de materiale compozite din aluminiu. A2 este utilizat pentru placarea exterioară a clădirilor înalte și decorațiunilor interioare cu cerințe ridicate de siguranță la foc.

 ALPOLIC fr

Pentru industria constructiilor, promovam materialul compozit cu miez mineral incombustibil, ALPOAlpolic frLIC fr – fire-rated – care a trecut diferite teste pentru rezistenta la foc peste tot in lume.
ALPOLIC fr reprezinta raportul ideal intre calitate, reactie la foc si pret, beneficiind si de culori atractive, moderne si finisaje deosebite
Gamele de culori sunt:Culori solide, Culori metalice, Culori prismatice /stralucitoare, Seria NaturArt (piatra, metal, lemn, culori abstracte).

ALPOLIC ® TCM – Titan compozit

Arhitectii inovatori sunt mereu in cautarea unor noi materiale și pentru a satisface aceste cerințe am elaborat un nou material compozit altul decât aliuminiu și am furnizat cu succes materialul compozit de titan (TCM) , material compozit din oțel inoxidabil (SCM) si materialul compozit zinc (ZCM) pentru clienții din întreaga lume. Titanul formează rapid o pelicula de oxizi, (fiind numit film pasiv), la temperatura camerei şi este cunoscut pentru rezistenta sa la coroziune.TCM este potrivit pentru placare exterioara si pentru acoperişurile clădirilor situate în medii extreme de corozive.

 ALPOLIC®SCM–Compozitul Otel inoxidabil

Materialul produs de Mitsubishi Plastics Inc. Japonia este unul de ultima generatie folosit in industria constructiilor pentru fatade si placari exterioare. Partea superioară a placii SCM este acoperita cu un film de protectie autoadeziv. Conform testelor de intemperii în condiţii normale în aer liber, filmul de protecţie rezista la expunere pina la şase luni fără a-si pierde caracteristicile sale originale.

Hilton_lgALPOLIC®ZCM– Zinc-compozit Partea superioara din aliaj de zinc este tratata initial printr-un proces de conversie chimică, care mai târziu dezvolta un aspect distinctiv gri ca si prin eroziunea-naturala.  ZCM este potrivit pentru utilizarea în aplicaţii exterioare, cum ar fi scafe, parapete, ecrane de ploaie, placari exterioare si acoperisuri.
Acoperiri pe bază de LUMIFLON® mențin aparitii excelente de luciu si culoare pe clădiri și alte structuri de peste 20 de ani, si protejeaza de actiunile negative de soare, vânt, ploaie și coroziuni. Prin urmare, acoperiri bazate pe LUMIFLON® reduce costul total de întreținere, cum ar fi revopsire sau de curățarea recent.

ALPOLIC®   FR   LT

ALPOLIC® / FR LT este foarte ușor, materialul este utilizat pentru o gamă largă de aplicații industriale, ca de exemplu designul interior al clădirilor: tapiterie, pereti, coloane, plafoane. De asemenea, se potriveste perfect si pentru copertine și indicatoare.
Este posibila fabricarea panourilor ALPOLIC® / FR LT cu colori  bilaterale și unilaterale. In calitate de acoperire este folosita vopseaua poliester de culoare solida, ca exemplu „metalic” sau o serie de simulari de „piatră” și „lemn”.

A-LOOK®

A-LOOK este un panou cu efect de oglinda folosit in primul rind la tavanul incaperii si are o serie de caracteristici unicale. Ușurință și rigiditatea materialului compozit în combinație cu un efect de oglindă il recomanda pentru decoratiuni interioare la spatii mari.

 

Calitățile remarcabile pe care le posedă materialul compozit Alpolic și care îl fac deosebit față de alte compozite:

 * Inveliș de calitate superioară: Uniformitatea excelentă a culorilor cu o suprafață ultra neteda. Caracteristicile plane superbe dar cu o duritate mare.

* Rezistența la condițiile atmosferice: Rezistență mare la efectele medii extrem de corozive și condițiile meteorologice

* Calitate remarcabila a vopselei: Lumiflon are la baza o paleta de peste 240 de culori şi cu o gamă mai largă de luciu, între 15 si 80%.

*  Usor si rigid: considerabil mai ușor decât toate panourile din metal cu aceeași duritate

*  Ecologic:  se prelucreaza fără a cauza daune mediului

*  Tehnologie: usor de manevrat cu mașini și unelte convenționale

* Securitate incendiara: este asigurata prin utilizarea umpluturii pe baze minerale rezistente la foc.

Busan_lg

 

 De ce tot mai multe institutii de proiectare, companii de constructii, designeri si antreprenori aleg brandul Alpolic

1.Acest material este foarte rezistent atit pentru lucrari exterioare, cit si interioare. Totodata este inofensiv pentru mediul inconjurator si corespunde tuturor standardelor internationale.

2.Are o gama vasta de culori, care permite cu usurinta construirea oricarei idei si realizarea ei in practica.

3. Poate fi produs in culori nestandardizate, la dorinta dumneavoastra, atit cu nuante matt si glosse de la 15% pina la 80%

4. Productia este controlata strict pe fiecare etapa, fiind astfel saptesprezece etape de control al calitatii.

5.Puteti sa va evidendiati proiectul direct in zona exclusivista

6.Si un element care nu este mai putin important este pretul producatorului care se claseaza in clasa premium a materialelor compozit din lume.

  

Pentru detalii suplimentare și comenzi contactați:

logo-AluprimeAluprime Facade Systems  – distribuitor Mitsubishi Plastics

Str. Sevastopol nr. 24, of.11 (103) Sector 1, Bucuresti, Tel/fax 021.367.32.97, Tel mobil 0768.830.180,  Email [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sus