Oferte locuri de munca top

Alma Parchet continuă procesul de branding pentru a oferi clienților o experiență premium

Alma Parchet continuă să schimbe imaginea, ca semn de prețuire pentru clienții săi care apreciază serviciile și produsele premium. Alma Parchet este brand-ul care a reușit de-a lungul anilor să aducă în casele românilor pardoseli durabile și elegante, ca un omagiu adus ambientului în care fiecare client își petrece timpul.

Dedicația Alma Parchet rămâne în continuare orientată spre pardoseli de lux și materiale naturale, gama de produse fiind o completare excelență pentru design-ul de bun gust al spațiilor interioare.

O nouă imagine Alma Parchet, un nou website de prezentare modern SuperParchet.ro

Încă de anul trecut, Alma Parchet a început procesul de aliniere a mărcii la valorile  fondatoarei, Georgiana Enache. Prima schimbare fost imaginea vizuală prin realizarea unei noi  sigle  care încapsulează iubirea pentru lemn și dedicația în a aduce confort și bun gust  în casele românilor, profesionalismul de a transformă casa în acasă.

Tot în cursul anului 2020, un an al schimbării pentru toți, firma lansează magazinul AlmaParchet.ro, o reprezentare online a celor mai importante produse Alma Parchet.

Acum, continuând acest proces de branding și modernizare a imaginii online, cu modernizarea site-ului de prezentare SuperParchet.ro, clienții au posibilitatea să pătrundă într-o lume nouă, în care accentul este pus pe calitate și o experiență cât mai plăcută în a transforma orice locuința într-un cămin veritabil. Astfel, noul site de prezentare SuperParchet.ro conține nu doar pagini ce descriu produsele comercializate, ci și sute de articole online care reprezintă un adevărat ghid de cumpărare și întreținere a produselor Alma Parchet.

Magazinul online AlmaParchet.ro – între pardoseli exclusiviste și artă

Magazinul online AlmaParchet.ro pune accent pe pardoseli din lemn, parchet din lemn masiv și stratificat. Oferta este completată în mod firesc, dar în același timp inedit, cu obiecte ce transformă spațiul- de la mese din lemn unice, lucrate manual, până la artă și tablouri pictate de pictori contemporani.

Produsele pentru care magazinul este consacrat și pentru care a rezistat timpului, grație satisfacției clienților, sunt pardoselile: parchet din lemn masiv, parchetul din lemn stratificat, pardoseli SPC, decking pentru terasă sau trepte din lemn.

Toate produsele complementare sunt alese să mângaie văzul și să simțul tactil. Astfel, în magazinul online mai găsiți covoare moi și groase, tocmai bune de decorat parchetul din lemn sau lenjerii din percal, fine la atingere precum mângâierea unei mame. Gama urmează să fie completată cu alte obiecte decorative care aduc bucuria de a fi acasă.  Oferta se regăsește pe noul website AlmaParchet.ro, astfel încât planurile de amenajări ale clienților să devină mult mai ușor de pus în practică.

Portofoliul bogat de produse este dublat de servicii de calitate, astfel încât experiența oferită clienților să fie cât mai bună, Alma Parchet oferind servicii de parchet la cheie: consultanță, măsurători, livrare, montaj.  Într-o lume grăbită, Alma Parchet vă respectă timpul, iar website asigura o navigare ușoară și finalizarea rapidă a comenzilor, astfel încât experiența voastră să fie cât mai prietenoasă.

Compania susține produsele originale autohtone, având colaborări cu numeroși producători locali, astfel încât căminul oricărei persoane să devină un loc pe care să îl poți numi cu adevărat ,,acasă”. Fiecare produs care se regăsește pe website a fost atent selecționat astfel încât să se poată realiza o potrivire excelență a fiecărui element între ele.

La website nou, noi modele de parchet stratificat pentru încălzire în pardoseală

Odată cu lansarea noului website SuperParchet.ro, Alma Parchet merge un pas mai departe și completează oferta cu două modele noi de parchet dublustratificat – durabile și elegante, potrivite pentru montarea peste sisteme de încălzire în pardoseală. Modele de parchet stratificat Malta și Jamaica, cu aspect fin și exotic, dar din esență tare de stejar, se regăsesc doar în magazinul AlmaParchet.ro.

Soluții profesionale de parchet la cheie marca Alma Parchet

Indiferent dacă este vorba despre selecționarea unor finisaje de durata pentru casă sau despre elemente care să completeze un nou design interior, Alma Parchet oferă soluții profesionale pentru fiecare proiect pe care îl are clientul în plan.

De ce schimbarea de imagine a Alma Parchet?

Acest proces de branding are drept punct central clientul și experiența acestuia în mediul online. Echipa Alma Parchet a dorit să ofere o experiență de navigare și comandă premium, așa cum merită clienții săi și după cum sunt produsele.  Specialiștii Alma Parchet știu cât de important este că procesul de digitalizare înseamnă confort pentru client și o experiență cât mai plăcută. Astfel, pe noile website-uri AlmaParchet.ro navigarea se poate face cu ușurință între categoriile de produse și evident, achiziționate cât mai ușor. În plus, website-urile sunt și vot continua să fie un ghid de cumpărare.

 

 

 

Sus