Oferte locuri de munca top

Alba Iulia: 1.000 de hectare in planul de dezvoltare

Intravilanul localitatii Alba Iulia se extinde cu 1.000 de hectare, potrivit Planului Urbanistic General aprobat de Consiliul local.
Astfel planul prevede extinderea teritoriului de la aproximativ 2.700 de hectare la 3.900 de hectare pentru o populatie de peste 50.000 de locuitori.
Principalele masuri vizate de PUG sunt: dezvoltarea calitativa a mediului rezidential, alaturi de cea a mediului profesional si cultural, imbunatatirea caracteristicilor ecologice, ale retelei de educatie, de dotari publice si transport public, extinderea retelei de spatii verzi si spatii publice, reabilitarea cartierelor de blocuri, potrivit domnule primar.ro.
In privinta strazilor din oras planul prevede inchiderea inelului Bd Republicii – str. Tudor Vladimirescu – Soseaua de Centura, inchiderea inelului Bd Revolutiei – str Ion Lancranjan – Partos – Soseaua de Centura, realizarea arterei de ocolire spre Zlatna – DN74 – DN1 Zlatna – Cluj Napoca, rezervarea coridorului necesar pentru autostrada Sebes-Turda, realizarea de trasee pentru biciclisti in oras si in jurul orasului, malul Ampoiului, malul Muresului.
Documentatia a fost realizata de Biroul proiectare Strajan, cu subcontractant Universitatea de Arhitectura „Ioan Mincu” din Bucuresti.

Sus