Oferte locuri de munca top

Ajutor umanitar pentru refugiații din Ucraina

Campania „Umanitatea nu are granițe”
Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă susţine ajutorarea refugiaţilor din Ucraina
PPTT se solidarizează cu iniţiativa Crucii Roşii în campania “Umanitatea nu are graniţe”, în sprijinul cetăţenilor ucraineni care şi-au părăsit ţara şi tranzitează sau râmân pe teritoriul României, datorită războiului din această tară.

Drama umanitară la granițele României este majoră și credem că nu putem rămâne indiferenţi la suferința acestor oameni. În acest context PPTT dorește să se implice prin strângerea de fonduri de la firmele membre și nemembre.

Astfel, puteți dirija fonduri prin sponsorizarea cu până la 20% din impozitul pe profit/venit în 2022 către PPTT iar banii colectați vor fi dați către Crucea Roșie. Toate sponsorizările ce au ca destinație susținerea acestei cauze sunt gestionate separat de PPTT. Banii vor fi folosiți pentru susținerea Campaniei „Umanitatea nu are granițe” lansată de Societatea Națională de Cruce Roșie din România pentru sprijinirea populației civile care părăsește Ucraina din cauza războiului.

Pe site-ul www.pptt.ro se realizează o pagină web cu lista companiilor care au sponsorizat PPTT în campania de strângere de fonduri și redirijarea acestora ca ajutor umanitar dat refugiaților și victimelor civile din Ucraina.

PPTT a făcut deja un prim pas și a sponsorizat Crucea Roșie în această campanie cu suma de 25.000 lei.

Companiile care doresc să se alăture inițiativei PPTT ne pot contacta la telefon 0723178215 sau pot completa Contractul de Sponsorizare atașat care va fi transmis la e-mail office@pptt.ro .

 

 

 

 

Vă mulțumim pentru ajutor!

Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă

Sus