Oferte locuri de munca top

Agilia- Inovatia in betoane autocompactante

agilia

 

s-a-lansat-agilia

 

 

Provocările din industria construcțiilor în era modernă, dar şi rapiditatea cu care ne petrecem viaţa cotidiană fac ca exigențele clienților să crească și să căutăm tot mai des soluții complete și eficiente, rezolvări rapide, iar în același timp performanță și sustenabilitate. Nevoile actuale cer soluții inovatoare, iar deciziile sunt luate în baza unui set foarte complex de factori. În contextul acestor tendințe de piață, Holcim România, membră a LafargeHolcim, susține exigențele clienților și oferă soluția Agilia, prin care ridică standardul industriei cu un pachet de produse și servicii unic pe piața din România.

Ce este Agilia Vertical?
Betonul autocompactant Agilia Vertical, utilizat deja la nivel internațional în peste 50 de țări, aduce arhitecților, proiectanților și constructorilor români o nouă soluție, cu un plus de durabilitate, eficiență și rezultat estetic pentru proiectele lor. Agilia poate fi pus în operă fără vibrare, chiar și în cazul secțiunilor subțiri, a geometriei complicate a elementelor, accesului dificil la punctele de turnare, a existenței unei rețele foarte dese de armătură sau a acoperirilor cu beton mai reduse (1,5 – 2 cm).

1holcim

 

Acesta își menține proprietatea de autocompactare cel puțin timp de două ore în autobetonieră, inclusiv pe timp călduros, fără a fi necesară adăugarea unor aditivi pentru corecția consistenței. Prin urmare, turnarea efectivă este realizată eficient și sigur, cu un rezultat de calitate superioară a suprafețelor construite. Proprietățile sale deschid o gamă largă de aplicații, începând de la construcții simple până la elemente de construcție cu arhitectură complexă, elemente din beton aparent, secțiuni compacte cu turnare dificilă sau consolidări de înaltă calitate pentru construcții civile, industriale, structuri monolite sau lucrări de artă, precum poduri, viaducte și tunele.

 

 

 

Beneficiile și serviciile asociate soluției Agilia Vertical
Betoanele Agilia sunt net superioare betoanelor obișnuite, proprietățile lor asigurând o creștere a durabilității deoarece au un grad de impermeabilitate de trei ori mai mare iar carbonatarea este de două ori mai redusă. În plus, punerea în operă se ușurează în mod semnificativ: în cazul Agilia pentru elemente orizontale forța de muncă poate fi redusă și cu 20%, iar timpul de punere în operă se poate reduce la aproape jumătate. De asemenea, în cazul Agilia pentru fundații, se poate asigura un ritm de turnare de 1mc/min, în cazul descărcării direct din cifă.
Rețetele brandului Agilia sunt special dezvoltate, implicând o strictă monitorizare în producție, și includ un pachet de servicii asociate, care sprijină aplicarea corectă din faza de concept până în faza de construcție propriu-zisă:

Betonul Agilia intră în gama de betoane produse în mod responsabil, din resurse monitorizate atent (certificare BES 6001).

BES6001_Black

„Dezvoltăm constant portofoliul dedicat pieței locale, iar Agilia este mai mult decât un produs care aduce o nouă inovație pentru constructorii români. Este o soluție completă, prin care ne pregătim pentru evoluția sectorului de construcții și pentru a răspunde nevoilor clienților noștri, urmărind tendințele de urbanizare la nivel global. Agilia, primul brand global al Grupului lansat în România, încorporează întregul know-how al specialiștilor LafargeHolcim, obținut în proiectele implementate în peste 50 de țări, din Franța până în Africa de Sud și India; Pentru ca România să construiască mai bine”, a declarat Sofiane Benmaghnia, CEO Holcim România.

Betonul Agilia are la bază proceduri riguroase de fabricație și control al calității, conform standardelor ridicate impuse de notorietatea acestei mărci internaționale.

„Prin intermediul rețelei de stații a Diviziei de Betoane și Agregate Holcim România vom putea livra Agilia, un beton fabricat din materii prime ate­nt selectate pentru a asigura o lucrabilitate și compactitate superioare. Vorbim despre un produs ce îmbunătățește semnificativ durabilitatea construcțiilor, care a fost testat internațional, în multiple medii și care acoperă pe deplin necesitățile constructorilor locali, oferindu-le garanția expertizei cercetătorilor LafargeHolcim”, a declarat Anca Alexandru, Director Divizia Betoane și Agregate Holcim România.

 

Caracteristici ale produsului:

  • Rezistența la compresiune la 28 de zile poate fi asigurată în domeniul 50Mpa;
  • Consistența Agilia, determinată prin metoda răspândirii, este cuprinsă în intervalul 65-75cm;
  • Stabilirea compoziției și producerea betonului respectă specificațiile cu privire la materiile prime, procesul de fabricație și de control al producției;
  • Agregatele utilizate sunt strict selectate pentru a asigura mobilitatea betonului proaspăt, abilitatea de trecere printre barele de armătură, stabilitatea amestecului și compactitatea betonului din element;
  • Rețeta Agilia asigură omogenitatea amestecului și diminuarea riscului de segregare statică;
  • Durabilitate superioară, datorită compactității sporite;

agilia-2

Gama Agilia cuprinde patru soluții cu domenii de aplicație diferite: Agilia Vertical, Agilia Orizontal, Agilia Fundații și Agilia Arhitectural.

Cu ocazia lansării Agilia pe piața din România demonstrăm din nou angajamentul nostru față de clienți, ca furnizor de soluții prin care ajutăm arhitecții, proiectanții și constructorii să construiască mai repede, mai bine și mai frumos.

viitorul-in-constructii

servicii

Din cuprins:


Sus