Oferte locuri de munca top

Afla totul despre constructii pe structuri metalice pe Atagroup.ro


ata-group

Atagroup.ro este site-ul companiei A.T.A. Group, unul dintre cei mai importanti proiectanti si constructori de hale metalice de la noi din tara. Platforma online ofera informatii despre toate tipurile de constructii pe structuri metalice, dar si despre usi metalice.

 

Structurile metalice reprezinta cea mai moderna si eficienta baza pentru cladiri de tip industrial. Acestea sunt foarte rezistente si asigura o constructie extrem de rapida. Dovada sunt cele 34 de proiecte mari realizate pana in prezent de A.T.A. Group, de la hale metalice, sedii de firma, la parcari auto supraetajate, cladiri comerciale sau cladiri pentru sport si agrement.

Practic, specialistii companiei A.T.A. Group pot realiza constructii metalice si industriale de orice tip si cu orice destinatie, in functie de optiunile clientului.

Halele metalice sunt cel mai adesea folosite ca spatii de productie sau de depozitare si logistica, dar si ca showroomuri. A.T.A. Group realizeaza constructiile de la zero, adica de la faza de proiectare, pana la ridicarea spatiilor si finalizarea lor. Pentru proiectarea halelor pe structuri metalice se folosesc programe performante, inclusiv programe de calcul astfel incat sa fie asigurate consumuri reduse de materiale. Transportul si montajul pentru hale metalice sunt efectuate cu mare atentie de echipele de profesionisti, in cel mai scurt timp posibil. Materialele sunt de buna calitate si cele mai moderne din domeniu, intrucat compania mizeaza pe calitate si nu isi permite sa isi dezamageasca clientii.

Pe site-ul atagroup.ro sunt prezentate principalele proiecte care vizeaza hale metalice realizate de companie. Este vorba despre constructii de mii de metri patrati si care deservesc acum spatii de productie sau de expozitie pentru mari companii din diverse domenii. Fabrici de parchet stratificat, de ambalaje, fabrici de confectii, depozite frigorifice, fabrici de mobila, depozite logistice, dar si supermarketuri fac parte din vastul portofoliu al A.T.A. Group.

Constructiile pe structuri metalice sunt inalte, pot fi etajate si compartimentate dupa preferintele clientului. Avantajul unei hale metalice este tocmai dimensiunea si faptul ca nu necesita piloni interiori de sustinere, astfel ca o astfel de structura metalica poate gazdui inclusiv un hangar pentru aeronave sau o sala de sport, cu teren de fotbal sau de bachet.

Compania livreaza inclusiv usi metalice pentru hale, dotate cu motoare puternice si fiabile, de aceea este esentiala consultarea site-ului atagroup.ro, pentru a afla toate informatiile necesare.

Clientii care vor sa ia legatura cu consultantii A.T.A. Group trebuie sa acceseze site-ul companiei si sa completeze o cerere in care sunt prezentate, pe langa date personale, si informatii despre felul in care urmeaza sa arate proiectul.

A.T.A. Group, antreprenor general de constructii industriale, detine certificat CERTIND, care atesta implementarea sistemului de management al calitatii, ceea ce asigura lucrari profesionale, la standarde ridicate.

 

 

Sus