Oferte locuri de munca top

AFI Europe, contract de finantare de 32 mil. euro

AFI Park_foto 1AFI Europe a semnat un contract de finantare in valoare de 32 milioane de euro cu Banca Comerciala Romana (BCR), pentru cladirile de birouri AFI Park 2 si AFI Park 3 din Bucuresti.
Finantarea include un credit pentru investitii de 17 milioane de euro pentru cladirea de birouri AFI Park 2 si un credit pentru dezvoltare de 15 milioane de euro pentru AFI Park 3.
David Hay, CEO AFI Europe Romania, a precizat:
“Obtinerea acestei finantari va permite AFI Europe sa recupereze intregul capital investit in AFI Park 2, care a fost finantat prin fonduri proprii ale AFI Europe, si sa finalizeze AFI Park 3, a carei inaugurare este programata sa aiba loc pana la finele acestui an.”
AFI Europe a finalizat recent inchirierea primelor sale trei cladiri de birouri din proiectul AFI Park, prin semnarea unui contract de pre-inchiriere pentru 6.000 mpin AFI Park 3 cu TELUS International Europe.
In luna aprilie a acestui an, AFI Europe a inceput constructia AFI Park 4&5, a patra faza a proiectului premiat de cladiri de birouri, a carei finalizare este programata pentru octombrie 2015.
AFI Park 4&5 este construita ca o singura cladire deservita de doua holuri de intrare. Cladirea va avea o suprafata totala inchiriabila (GLA) de 32.000 mp pe 12 niveluri de birouri deservite de 2 niveluri de parcare subterana si parterul pentru furnizarea de spatii comerciale. Cladirea va oferi un spaţiu pe etaj de 3.000 mp.
Toate cladirile AFI Park sunt in curs de a primi certificarea LEED Gold pentru cladiri verzi. AFI Park 1 este prima cladire de birouri din Romania care a obţinut certificarea LEED Gold Core & Shell.
AFI Park va consta in cinci cladiri de birouri Clasa A, cu o suprafata totala inchiriabila (GLA) de peste 65.000 mp. Alaturi de AFI Palace Cotroceni, situate in vecinatatea sa, reprezinta cel mai mare complex de spatii de retail si de business din Romania si unul dintre cele mai mari din regiunea ECE.

Sus