Oferte locuri de munca top

Adrian Vascu, ales ca membru in Consiliul de Administratie al TEGoVA

1564.JPG Adrian Vascu, presedintele ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania), a fost ales, pentru a treia oara consecutiv, membru in cadrul Consiliului Director al Grupului European al Asociatiilor de Evaluatori (TEGoVA). 59 de asociatii din domeniul evaluarii, reprezentand peste 70.000 de evaluatori din 32 de tari, sunt membre TEGoVA.

Prioritatea imediata a lui Adrian Vascu, in aceasta calitate, va fi sa asiste autoritatile din Romania, prin intermediul ANEVAR, in dezvoltarea unui set solid de standarde de evaluare pentru creditarea ipotecara pe baza Standardelor Europene de Evaluare (EVS), in conformitate cu Directiva UE privind creditul ipotecar (MCD) si cu recomandarile Bancii Centrale Europene.

Noul presedinte al TEGoVA, Krzysztof Grzesik, este reprezentantul Federatiei Poloneze a Asociatiilor de Evaluare. Acesta preia mandatul de la Roger Messenger, care va ramane alaturi de Asociatie in calitate de Vice Presedinte, fiind responsabil de supravegherea si dezvoltarea calificarii de Evaluator Recunoscut European -Recognized European Valuer (REV) – a TEGoVA, care a atras deja peste 2300 dintre profesionistii de top din evaluare de la nivel european. In cadrul ANEVAR exista deja un numar de 100 de evaluatori care detin calificarea de REV.

„In Bruxelles, TEGoVA a devenit un partener cheie pe piata proprietatilor imobiliare, avand un cuvant important de spus in stabilirea agendei UE pe teme imobiliare, si suntem convinsi ca isi va pastra acest rol important si sub conducerea lui Krzysztof Grzesik”, a spus John R. Frederiksen, Presedinte al European Property Federation, organizatie ce reuneste proprietari, investitori si dezvoltatori din domeniul imobiliar.
Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania a fost infiintata in anul 2011 ca organizatie profesionala de utilitate publica. Institutia are drept scop organizarea, coordonarea si autorizarea exercitarii profesiei de evaluator autorizat in Romania.

Sus