Oferte locuri de munca top

Adrian Vascu a obtinut un nou mandat la carma ANEVAR

213.jpg Adrian Vascu a revenit la presedintia Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR), in locul lui Marian Petre.
Adrian Vascu a mai detinut functia de presedinte ANEVAR in intervalul 2008-2009. Noul sau mandat a inceput la 1 ianuarie 2014 si are o durata de doi ani.
Cu o experienta de 19 ani in evaluare, acreditat in evaluarea afacerilor si a proprietatilor imobiliare (MAA), domnul Vascu a coordonat si executat pana in prezent sute de lucrari de evaluare de companii, active si proprietati imobiliare, intangile, planuri de afaceri, oferind si consultanta in procese de fuziune, divizare si in pregatirea procesului de privatizare al mai multor societati.
Incepand cu anul 2008, Adrian Vascu este membru in boardul TEGOVA (Grupul European al Asociatiilor de Evaluatori).
In acelasi timp, continuitatea in conducerea operativa a asociatiei va fi asigurata de directorul general al ANEVAR, functie preluata, incepand cu aceasta luna, de Bianca Catinean. De profesie jurist, Bianca Catinean a lucrat anterior, timp de 15 ani, in cadrul Ministerului Transporturilor.
Consiliul Director al Asociatiei mai este alcatuit din: Daniel Manate – prim vicepresedinte, Marian Petre, fost presedinte, Adrian Ioan Popa-Bochis – trezorier, Filip Stoica – secretar general si vicepresedintii Radu Calin Timbus, Anamaria Ciobanu, Anuta Stan, Sorin Adrian Petre, Laurentiu Aurelian Lazar si Dana Ababei. ANEVAR are drept scop organizarea, coordonarea si autorizarea exercitarii profesiei de evaluator autorizat in Romania.
Asociatia numara aproximativ 4.500 de membri titulari persoane fizice si 300 de companii.

Sus