Oferte locuri de munca top

AdePlast, cifra de afaceri a crescut cu 65%

1970.jpg AdePlast a inregistrat in primele trei luni ale anului o cifra de afaceri de 47,2 milioane de lei, in crestere cu 65 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Compania a produs in perioada septembrie 2008 – iunie 2014 in fabrica de adezivi si mortare uscate de pe platforma din Ploiesti, peste 1 milion de tone de produs finit.
Capacitatea de productie a fabricii instalate este de 450.000 tone/an, iar lunile la care fabrica este obligata sa lucreze aproape de capacitatea maxima sunt iulie-septembrie.
Marcel Barbut, CEO AdePlast, precizeaza:
„Dincolo de cantitatea impresionanta de material produs pe platforma din Ploiesti si vanduta catre romani, bulgari, moldoveni, greci, libanezi sau chiar italieni, este foarte important pentru noi numarul mic, aproape insignificant, de erori de calitate care s-au intors catre AdePlast. Este o performanta neegalata inca pe aceasta piata. Cand fac contabilitatea la ce am produs aici, realizez ca planul nostru investitional pentru dezvoltare si inaugurarea fabricilor din anii trecuti, de pe cele trei platforme industriale, nu au fost proiecte ambitioase, ci foarte realiste.”
Fabrica a fost inaugurata in septembrie 2008, dupa o prima investitie de aproximativ 20 milioane de euro. Ulterior, au fost investite aici alte cateva milioane de euro pentru cresterea si diversificarea capacitatii de productie si modernizarea fabricii.
AdePlast detine trei platforme industriale situate in Oradea, Ploiesti si Roman.
Oradea. Capacitatea de productie este de 250.000 de tone adezivi si mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea si tencuieli decorative pe an si 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS).
Roman. AdePlast detine o zona industriala care include o fabrica de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone si o linie de productie de polistiren expandat cu o capacitate anuala de 700.000 de metri cubi.

Sus