Oferte locuri de munca top

Adama are un nou sef

97.jpg Dezvoltatorul imobiliar Adama, detinut integral de IMMOFINANZ Group, are un nou CEO in persoana lui Laszlo Csiki, care anterior a ocupat functia de Head of Corporate Asset & Facility Management pentru estul Europei in cadrul Metro Group.
Schimbarea are scopul de a continua parcursul promitator al companiei, consolidarea pozitiei Adama in piata si stimularea perspectivelor sale de dezvoltare, au precizat reprezentantii dezvoltatorului.
„Sunt foarte incantat sa am un rol direct in trasarea parcursului viitor al dezvoltatorului imobiliar si sa continui munca remarcabila depusa in cadrul companiei de management-ul anterior, intr-o piata aflata in mod evident in curs de dezvoltare”, a declarat Laszlo Csiki, noul CEO Adama.
Adama a demarat in 2012 si 2013 noi etape de dezvoltare pentru proiectele rezidentiale Edenia Titan 2 si Evocasa Optima 2 in Bucuresti, respectiv Copou Bellevue in Iasi. In plus, in 2013 s-a inregistrat un ritm al vanzarilor in crestere cu 25% comparativ cu 2012,
Laszlo Csiki a fost numit la carma Adama in locul lui Andreas Holler. Acesta din urma isi va continua activitatea in cadrul BUWOG Group, subsidiara IMMOFINANZ care controleaza un vast portofoliu rezidential in Austria si Germania.

Sus