Oferte locuri de munca top

“Acasă nu este un spațiu, este un sentiment, o emoție”

În calitate de grup activ la nivel mondial specializat în tehnologia sanitară, Geberit își propune să joace un rol de lider în transformarea către o industrie sanitară durabilă. Produsele noastre sanitare inovatoare, de înaltă calitate și durabile au un impact pozitiv asupra industriei, societății și mediului înconjurător. De aceea, pentru Geberit este essential să facă parte din proiecte “verzi“ precum iResidence Nord.

Situat la kilometrul 0 al zonei financiare și de business din București în Pipera un district vibrant, cu o dinamică permanentă complexul iResidence Nord este mai mult decât un simplu ansamblu rezidențial este un stil de viață o comunitate selectă, o oază de verdeață unde frumusețea funcționalitatea și respectul față de mediu se întâlnesc într o armonie perfectă.

Este un proiect rezidențial în proces de certificare BREEAM Excellent (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method), această certificare va situa ansamblul în top 10%* clădiri proiectate și edificate după cele mai bune practici pentru viitor.

BREEAM Excellent este un standard global de sustenabilitate, care atestă printre altele pentru calitatea și durabilitatea clădirilor, gradul ridicat de performanță energetică, responsabilitatea față de mediul înconjurător al prezentului și viitorului, longevitatea profitabilității investiției, cât și pentru îmbunătățirea semnificativă a calității vieții rezidenților. De semenea, exista BMS (Building Management System) sistem de management integrat ce contribuie la reducerea costurilor de întreținere, raportat la alte construcții ce nu dețin aceste avantaje  .

În ceea ce privește aportul Geberit pentru bunăstarea viitorilor rezidenți, la construcția clădirilor au fost folosite conductele pentru ape reziduale Geberit HDPE și conductele de alimentare Geberit Mapress. De asemenea, în camerele de baie proiectului iResidence Nord s-au folosit următoarele produse:

  • Rezervoare încastrate Geberit Sigma și opțional modulul de exhaustare a mirosurilor neplăcute Geberit Duofresh
  • Rigole pentru duș Geberit Cleanline 20
  • Vas WC și capac Geberit Smyle, optional vas WC cu funcție de bideu Geberit AquaClean Sela.

Proiectat pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate ale vieții, confortul, siguranța și relaxarea necesara indeplinirii nevoilor personale, în incinta complexului iResidence Nord beneficiezi de următoarele facilități: parc propriu cu o suprafata de aproape 15.000 mp, centru wellness (Spa cu saună umedă, saună uscată, jacuzzi) și fitness, bazin de înot semiolimpic acoperit, teren de sport multifuncțional, pistă pentru biciclete de 425 metri, spatii comerciale, parcarea și traficul auto  fiind doar subterane.

 

*conform Manualului Tehnic BREEAM SD 233 2 0

Sus