Oferte locuri de munca top

A fost stabilit câştigătorul licitaţiei pentru SF lărgirea DN 71

DSCF1403Contractul de servicii în valoare de 1,21 milioane lei fără TVA vizând realizarea  studiului de fezabilitate pentru lărgirea la patru benzi a drumului naţional DN 71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia a fost atribuit.

Perioada de implementare va fi de şase luni. Finanţarea este asigurată de la Bugetul de Stat.

Acest studiu va fi realizat de Asocierea Consitrans S.R.L.- Search Corporation S.R.L. Contractul a fost încheiat între câştigătoarea licitaţiei şi CNADNR la finele săptămânii trecute.

CNADNR a atribuit în 2011 contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor de modernizare a DN 71 Bâldana-Târgovişte–Sinaia, fără lărgirea drumului. Contractul, în valoare de 138,62 milioane lei fără TVA, a fost încheiat cu Asocierea Spedition UMB-Consitrans-Iptana. Lungimea drumului care urma să fie modernizat era de 102,99 km.

În 2014 Consiliul Judeţean Dâmboviţa a reuşit să convingă Ministerul Transporturilor şi CNADNR că doar modernizarea, fără lărgirea drumului nu este suficientă.

Astfel, la finele lunii octombrie 2014 a fost scos la licitaţie un nou contract de proiectare ce prevedea revizuirea/actualizarea studiului de fezabilitate şi pregătirea documentaţiei de atribuire pentru contractele de lucrări aferente proiectului. Proiectul va fi încheiat în următorii patru-cinci ani.

Sus