Oferte locuri de munca top

Constructii Erbasu va finaliza Academia Nationala de Muzica din Cluj Napoca in curand

Lucrările la viitorul sediu al Academiei Naționale de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj Napoca sunt tot mai aproape de finalizare.

Acest nou proiect, dedicat sistemului educațional din România și realizat de echipa Construcții Erbașu, marchează un pas important în promovarea excelenței în educația muzicală.

În prezent, clădirea universității și căminul studențesc sunt gata din punct de vedere structural și arhitectural.

Următoarele etape presupun montarea ultimelor echipamente și dotarea cu mobilier.

La nivelul sălii de spectacole au fost finalizate lucrările la pereții din gipscarton și tavane, iar în prezent constructorul se concentrează pe vopsitorii.

Urmează să înceapă tratamentele acustice din lemn și să fie realizate ultimele finisaje.

Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții.

Dirigenția de șantier a acestui proiect este realizată de Baseli Drum Consult.

Viitoarea sală de spectacole va avea 835 de locuri. La demisol se vor afla foyerul, garderoba, grupurile sanitare, spaţii tehnice şi, de asemenea, la etajul 1 va mai fi amenajat un spaţiu pentru foyer şi garderobă.

La interior, circulaţia verticală se realizează printr-o scară monumentală între parter şi primul etaj. Accesul de la parter la cel de-al doilea etaj al sălii de spectacole se realizează prin pachete de trepte dispuse de o parte şi de alta a sălii.

Spaţiile principale ale clădirii – sala de orgă, amfiteatrul, rectoratele, decanatele, biblioteca, facultăţile – au fost amplasate în jurul unui nucleu central ce conţine circulaţiile verticale dominante, cu acces de la un hol principal de primire public, amplasat la parter.

Nucleul central de circulaţii ajunge la ultimul nivel la o o sală de reuniuni şi o zonă de terasă-belvedere, ce poate fi folosită şi ca studiu pentru instrument în aer liber, repetiţii ansambluri, etc.

Suprafața desfășurată este de 23.098 mp.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2024

Revista Arena Constructiilor octombrie 2024

Sus