Oferte locuri de munca top

CONSOLIGHT anunță o nouă strategie de business orientată mai mult spre client

CONSOLIGHT, una dintre cele mai mari companii de distribuție de materiale și echipamente electrice profesionale, anunță lansarea unei noi strategii de business menită să consolideze relația cu clienții, să fie mai aproape de ei și de nevoile acestora.

Această inițiativă, axată pe îmbunătățirea eficienței proceselor interne și oferirea unei experiențe superioare clienților, reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea companiei.

În cadrul acestei strategii, CONSOLIGHT își redefinește modul de lucru prin optimizarea operațiunilor și modernizarea filialelor. Compania va reloca punctele de lucru de la Galați, Timișoara, Brașov și Sibiu în birouri moderne și eficiente, iar depozitele aferente acestor filiale vor fi mutate și operate în Centrul Logistic din București.

Birouri moderne, performanță sporită

Pentru a optimiza eficiența și a oferi o experiență mai bună angajaților, filialele CONSOLIGHT vor fi mutate în birouri moderne, spațioase, concepute special pentru a susține activitățile departamentului de vânzări.

Prin această mutare strategică, compania își propune să creeze un mediu de lucru care să faciliteze o comunicare mai rapidă și mai eficientă între echipe, sporind în același timp legăturile între departamente.

Centralizare logistică, livrări mai rapide și eficiente

În paralel, CONSOLIGHT va centraliza toate operațiunile de supply chain în Centrul Logistic din București. Această decizie strategică permite optimizarea proceselor, reducerea timpului de livrare și asigurarea unei gestiuni mai eficiente a stocurilor. Prin centralizarea activității departamentului logistică, CONSOLIGHT își întărește capacitatea de a răspunde prompt și eficient nevoilor clienților.

Nevoile clienților, o prioritate esențială

Prin această nouă strategie, CONSOLIGHT investește în relația cu clienții, se apropie și mai mult de aceștia oferind soluții complete, personalizate pentru proiecte electrice. Centralizarea logisticii și optimizarea operațiunilor interne vor permite echipei să se concentreze pe construirea unor relații solide cu clienții, oferind o experiență personalizată și servicii de înaltă calitate.

Suntem convinși că această nouă strategie va contribui la consolidarea poziției companiei pe piață și va permite echipei CONSOLIGHT să se concentreze pe înțelegerea profundă a nevoilor clienților. Vom furniza în continuare servicii personalizate de înaltă calitate și soluții complete care să răspundă celor mai exigente cerințe. Suntem și vom rămâne un partener de încredere.” declară Alin Bărdăhan, Director Executiv CONSOLIGHT.

 

CONSOLIGHT
Pasiune. Devotament. Profesionalism. Seriozitate. Responsabilitate.

Sus