Oferte locuri de munca top

Autostrada Unirii: Lotul Joseni – Ditrau va intra in licitatie

Documentația pentru proiectarea și execuția lotului Joseni – Ditrău al secțiunii de munte a Autostrăzii Unirii A8 a fost transmisă spre validare către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) de către Compania Națională de Investiții Rutiere (CNIR)

Lungimea lotului 1 D Joseni –Ditrău este de 14,4 kilometri.

Durata de execuție este prevăzut să fie de 34 de luni, din care 10 luni pentru realizarea etapei de proiectare și 24 de luni pentru execuție.

Pe traseul lotului Joseni –Ditrău care se desfășoară în județul Harghita sunt prevăzute 21 de pasaje și viaducte (trei dintre acestea fiind pasaje pentru permeabilitatea animalelor tip ecoducte) și un nod rutier tip ,,trompetă” la Joseni.

De asemenea, pe acest lot va fi amenajat un spațiu de servicii (stânga/dreapta) tip S 1 care include zonă comercială, benzinării și toalete.

Termenul pentru depunerea ofertelor va fi anunțat după validarea ANAP.

CNIR preconizează că în aproximativ o săptămână documentația lotului 2 A Ditrău-Grințieș (37,9 km) va fi, de asemenea, transmisă pentru validare către ANAP.

Documentația pentru lotul 1C Sărățeni-Joseni (32 km) a fost deja transmisă la ANAP în data de 7 octombrie.

Secțiunea de munte Sărățeni – Pipirig face parte din secțiunea II Miercurea Nirajului – Leghin a autostrăzii Unirii A8.

Pe această secțiune, până în prezent au fost depuse oferte pentru contractul ce vizează Lotul 1b: Miercurea Nirajului – Sărățeni (23,4 km). Valoarea estimată a acestuia este de 3,949 miliarde lei fără TVA. Două oferte au fost depuse, una de către ofertantul unic Nurol Insaat ve Ticaret A.S. și alta de asocierea Ozaltin Insaat Ticaret VE SanayI A.S. (Leader), Infravis SRL. Procedura se află în stadiul de evaluare și calificare tehnică până pe 11 noiembrie 2024.

De asemenea, procedura pentru lotul 2c, Pipirig – Vanatori Neamt (Leghin) (19,3 km) se află în stadiul de evaluare a ofertelor până pe 20 noiembrie. În acest caz, au fost depuse trei oferte pentru contractul în valoare de 3,837 miliarde de lei. Ofertanții sunt: asocierea Danlin XXL (lider), Intertranscom Impex S.R.L., Mithras Build, asocierea SA & PE Construct SRL (lider), Euro-Asfalt, Tehnostrade SRL., Spedition UMB și asocierea Ozaltin Insaat Ticaret Ve Sanayi A.S. (lider), Infravis SRL,

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2024

Revista Arena Constructiilor octombrie 2024

Sus