Oferte locuri de munca top

Constructii Erbasu continua lucrarile la Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea

Continuă lucrările de reabilitare, modernizare și extindere a Spitalului Județean de Urgență Tulcea, executate de firma Construcții Erbașu.

Fațadele corpului nou sunt finalizate în proporție de 80%, iar compartimentările interioare au fost complet realizate.

Constructorul lucrează intens la finisajele interioare, iar în scurt timp vor începe vopsitoriile și montajul covoarelor de PVC.

În paralel, se finalizează instalațiile de ventilație, climatizare, termice, sanitare și gaze medicale, esențiale pentru funcționarea optimă a spitalului.

Lucrările sunt executate în echipă cu MiniMed Solutions și au ca beneficiari Consiliul Județean Tulcea și Spitalul Județean Tulcea.

Acest proiect face parte din Programul Operaţional Regional 2014-2020, Obiectul tematic 9 – Promovarea incluziunii sociale și combaterea sărăciei, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale, Prioritatea de investiții 8.1 – Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități, Obiectivul Specific 8.2 – ” Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență”- Spitalul Judetean ITI Delta Dunarii.

Valoarea contractului este de 194.227.174 lei fără TVA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2024

Revista Arena Constructiilor septembrie 2024

Sus