Oferte locuri de munca top

Transformăm iluminatul casei cu bandă LED 10m – disponibilă la Sercom Electric

Pentru o experiență altfel, în ceea ce privește iluminatul casei, banda LED s-ar putea să vă surprindă. Aduce un plus de culoare și creează un efect deosebit, pentru că însăși atmosfera este schimbată când un spațiu este iluminat cu bandă LED.

Încă nu sunteți convinși că doriți includerea unei benzi LED?

Ar fi bine de punctat care sunt avantajele de folosire. Banda LED 10m veți găsi disponibilă la Sercom Electric. Iată ce presupune folosirea acesteia:

  • Fie că vorbim despre o banda LED 12v sau de alt tip, punctul comun este faptul că acest tip de lumină este versatilă. Poate fi integrată în orice spațiu.
  • Sunt înguste, așadar sunt ideale pentru spații pe măsură. Devin așadar o opțiune pentru zonele în care alte corpuri de iluminat nu ar avea cum să fie montate.
  • Fixarea este rapidă și simplă.
  • Eficiente din punct de vedere energetic. Consumă puțin, aproximativ 4,8 wați pe metru.
  • Pot avea diferite tipuri de lumină, montate în interior sau exterior.

Spațiile devin mai primitoare și mai călduroase, ca efect al folosirii benzii LED

Dacă vă întrebați unde anume puteți integra banda LED, ei bine putem spune că opțiunile sunt destul de variate – depinde și de cât de creativ este proiectul vostru. Poate fi vorba despre:

  • Tavan sau pereți, pentru a scoate în evidență ce expuneți, poate o zonă anume.
  • În dulapuri, în bucătării sau băi.
  • În baruri, cluburi, zone de lounge și relaxare.
  • La evenimente speciale, în decor.
  • Pe terasă, o alee sau în grădină.
  • La uși, ferestre, scări etc.

În alegerea făcută, este bine să țineți cont de faptul că tipul de lumină determină și atmosfera creată. Prin urmare, culoarea este un factor de decizie. Este recomandată banda led cu lumină albă pură pentru zone de bucătării sau băi ori în camere de zi. Lumina caldă, adică acea culoare tradițională, poate fi aleasă pentru zone precum tavane și spații precum camere, livinguri și holuri. În sfârșit, culorile diferite sunt mai degrabă recomandate în spații comerciale.

Știați că benzile LED RGB sunt o combinație de LED în culori precum roșu, verde și albastru și alb? Sună și arată interesant, totuși nu vă grăbiți să cumpărați, fără să aveți un plan. Țineți cont, spre exemplu, și de culoarea decorului, mai ales a pereților și a pieselor de mobilier.

Revenind la alegerea acestui produs, în funcție de preferințe, o altă recomandare va fi despre alegerea conformă a dimensiunii. Ar fi bine să nu conectați mai mult de 3 benzi. Pentru a  nu fi necesar să faceți cine știe ce improvizații, specialiștii ne amintesc despre simplul fapt că am putea cumpăra lungimea perfectă de bandă LED sau, după caz, chiar mai mare decât este nevoie. Măsurați perimetrul camerei, alegeți dimensiunea corectă și eventual puteți tăia din bandă, dacă aceasta este prea lungă.

Bandă LED veți găsi disponibilă la sercomelectric.ro și dacă nu știți sigur ce anume este potrivit în spațiul vostru, consilierea, gratuită, s-ar putea să va fie relevantă.

 

 

 

Sus