Oferte locuri de munca top

Catalin Urtoi va fi noul presedinte CNIR

După mai multe ore de ședință în cadrul Consiliului de Administrație CNIR, Cătălin Urtoi a fost votat pentru a ocupa în următoarea perioadă poziția de președinte al CA CNIR.

” Pentru mine a fost o onoare și o recunoaștere a muncii mele de până acum să fiu unul dintre cei doi nominalizati și de aceea nu am refuzat, deși vă rog să mă credeți că m-am gândit în cele câteva minute pe care le-am avut la dispoziție dacă să accept sau nu. Nu a fost o decizie ușoară, dar până la urmă am zis că asta e și trebuie să-mi asum și o astfel de poziție”, a declarat acesta după ce a anunțat vestea.

Cătălin Urtoi va prelua de la Marius-Sorin-Ovidiu Bota funcția de președinte.

”Voi fi un președinte care va munci împreună cu toată echipa CNIR, iar aici mă refer în primul rând la colegii din CA și la Directorul General și Directorul Financiar, în interesul companiei, al proiectelor și pentru a respecta Ordinul de Ministru din martie 2024, jaloanele PNRR și obiectivele stabilite de către acționar – Ministerul Transporturilor prin ministrul Sorin Grindeanu – preluarea proiectelor de la CNAIR și finalizarea lor. În acest sens voi colabora cu cei din conducerea CNAIR pentru ca principalul obiectiv de transfer al celor șapte proiecte stabilite prin Ordinul de Ministru, să se finalizeze într-un timp cât mai scurt, fără a depăși termenele legale. În două luni, această operațiune ar trebui să se încheie! Nu avem nici un motiv de a întârzia această operațiune, deoarece asta înseamnă să întârziem proiecte pe care le așteaptă toți românii”, a explicat Cătălin Urtoi.

Consiliul de Administrație CNIR este compus din:

* Mariana Ioniță – membră

* Ion-Cosmin Petrescu – membru

* Adrian-George Foghiș – membru

* Ștefan Ioniță – membru

* Bogdan Pascu – membru.

În luna martie a acestui an, Gabriel Budescu a fost votat în poziția de director general, pentru un mandat valabil până în luna februarie 2027.

De asemenea, Cosmin-Vasile Nicula a fost numit în funcția de director financiar, mandat valabil până în luna februarie 2027.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2024

Revista Arena Constructiilor septembrie 2024

Sus