Oferte locuri de munca top

Constructii Erbasu: Au inceput cursurile la Colegiul National Mihai Eminescu

La început de an școlar, Construcții Erbașu a anunțat finalizarea lucrărilor de consolidare și modernizare a unei noi unități de învățământ, de referință din București.

Și anume Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

Înainte de începerea noului an școlar, ieri, premierul Marcel Ciolacu și primarul Sectorului 4 Daniel Băluță au vizitat colegiul ”Mihai Eminescu”.

Reprezentanții Construcții Erbașu spun: ”Atunci când construim sau reabilităm unități de învățământ, o facem cu responsabilitate și atenție la detalii, pentru că educația este punctul de plecare al societății și fundamentul noilor generații. Nu ne oprim aici, vom continua să construim cu pasiune și dedicare pentru a sprijini dezvoltarea sistemului de învățământ în România”.

Beneficiarii proiectului sunt Primăria Sectorului 4 și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții.

Școala de renume ajunsese în ultimii ani într-o avansată stare de degradare, cu corpuri de clădire care prezentau un risc seismic semnificativ/RS 2.

Clădirea a fost refăcută din temelii cu fonduri obținute de la Compania Națională de Investiții și din PNRR, iar în prezent oferă condiții sigure și moderne de studiu, pentru aproximativ 1.400 de elevi care astăzi au revenit la clase și vor oferi școlii strălucirea de odinioară.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2024

Revista Arena Constructiilor septembrie 2024

Sus