Oferte locuri de munca top

Hotelul Dambovita nu a fost vandut din prima strigare

Fondul de investiții Infinity Capital Investments S.A. (fostul SIF Oltenia) nu a primit nici o ofertă pentru vânzarea Complexului Hotelier Dâmbovița.

La runda de licitație din 28 august (cu termen limită pentru depunerea documentelor 26 august), aferentă vânzării a 99,99% din acțiunile Complex Hotelier Dambovita S.A., nu au fost depuse oferte.

Prețul de deschidere a licitației a fost de 15 milioane de lei pentru întreg pachetul de acțiuni oferit. Garanţia de participare la licitaţie este de 5 milioane de lei.

O nouă rundă de licitație va fi organizată pe 4 septembrie.

Activul principal al Complex Hotelier Dâmboviţa este reprezentat de Hotelul Dâmboviţa. Proprietatea este compusă din teren cu suprafaţă de 2.438 mp, hotel de 3 stele cu regim de înălțime Subsol + Parter + 6 Etaje.

Suprafaţa construită la sol este de 761 mp, plus anexe cu suprafaţa construită de 530 mp. Suprafaţa desfăşurată totală este de 6.576,5 mp.

Hotelul dispune de 105 camere, din care 11 camere single, 90 camere duble/twin și două apartamente (aprox 200 locuri de cazare în total).

Parterul hotelului Dâmboviţa include recepţia şi anexe, precum şi restaurantul cu o capacitate de 200 locuri.

Amplasamentul a fost construit în perioada 1970-1972 şi este dotat cu utilităţi şi instalaţii complete de la reţelele edilitare.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2024

Revista Arena Constructiilor iulie-august 2024

Sus