Doka: Partener de încredere în proiectele de renovare

Doka, lider mondial în sisteme de cofraje și schele, își reafirmă angajamentul de a susține proiectele de renovare, atât la nivel global, cât și local. Cu o experiență vastă și o gamă completă de soluții, Doka oferă suportul necesar pentru a transforma clădirile existente în spații moderne și eficiente energetic.

Renovarea clădirilor reprezintă o provocare complexă, care necesită soluții personalizate și adaptate fiecărui proiect în parte. Doka pune la dispoziția clienților săi o echipă de experți, capabilă să ofere consultanță tehnică, proiectare și asistență pe șantier, de la faza de planificare până la finalizarea lucrărilor.

Fie că este vorba de clădiri înalte, proiecte de infrastructură sau alt tip de proiect, Doka are o gamă largă de soluții, adaptate pentru a răspunde cerințelor specifice oricăror proiecte de renovare.

Turnurile „Deutsche Welle”, din Köln, Germania

Exemple de proiecte de renovare de succes:

  • Demolarea turnurilor emblematice „Deutsche Welle”, din Köln, Germania: cu înălțimi de până la 138 de metri, aceste turnuri au  fost închise complet cu ecranele de protecție Xclimb 60 pentru demolare controlată și în siguranță, de sus în jos. Acest lucru a garantat siguranța echipei la orice înălțime și orice moment, împiedicând căderea de materiale, a obiectelor de mici dimensiuni și a prafului.
  • Zonă de servicii pe autostrada A1 Großram, Austria: Proiectul de renovare a podului a impus condiții stricte: menținerea traficului, siguranță maximă a muncitorilor și respectarea termenelor limită. Soluția Doka a inclus un cărucior de asamblare SL-1 special conceput pentru a asigura un spațiu de lucru sigur și acces facil la materialele de construcție. Cofrajul Top 50, adaptat la dimensiunile specifice ale podului, a permis demolarea structurii vechi și turnarea elementelor noi în condiții optime, respectând cerințele tehnice ale proiectului.

  • Consolidare Biserica Nova Raca, Croația. Sistemul modular de schelă Ringlock se pretează perfect proiectelor de consolidare și renovare de fatada, reprezentând o soluție versatilă și fiabilă pentru diverse lucrări de construcții. Se pot crea zone de lucru și acces, dar și susțineri pentru diverse încărcări.

În România s-a utilizat cu succes în proiecte cu structură simplă la cele cu geometrii complexe.  Soluțiile Doka permit o adaptare ușoară la configurațiile existente, asigurând lucrul facil și sigur la clădire.

Indiferent de complexitatea proiectului, Doka este partenerul ideal pentru a vă ajuta să realizați cu succes lucrările de renovare. Prin soluțiile inovatoare și expertiza echipei sale, Doka contribuie la consolidarea, renovarea și reactivarea spațiilor construite.

 

Despre Doka

Doka este lider mondial în furnizarea de sisteme și soluții de cofrare inovatoare, dar și de servicii conexe în domeniul construcțiilor. De asemenea, compania este un furnizor global de schele industriale și soluții de aplicare a acestora, bine gândite, cu un larg domeniu de aplicare. Cu peste 178 de birouri de vânzari și depozite în peste 60 de țări, Doka beneficiază de o rețea de distribuție performantă care asigură consultanță și suport tehnic clienților săi la fața locului și garantează furnizarea rapidă a echipamentelor – indiferent de dimensiunea și complexitatea proiectului. Doka are 7.000 de angajați în întreaga lume și este parte a Grupului Umdasch, cunoscut de peste 150 de ani pentru fiabilitate, experiență și încredere.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la romania@doka.com | 0745.367.920 | www.doka.com/ro

Sus