Oferte locuri de munca top

Autorizarea electricienilor: O noua sesiune in aceasta toamna

O nouă sesiune va fi organizată de ANRE pentru autorizarea electricienilor în domeniul instalațiilor electrice, verificatorilor de proiecte și experților tehnici de calitate și extrajudiciari în domeniul instalațiilor electrice tehnologice, precum și de vizare a documentelor care atestă aceste calități.

Pentru sesiunea de toamnă, înscrierea candidaților la examene/interviuri de autorizare în intervalul cuprins între 5 august și până pe 8 septembrie 2024.

Desfășurarea examenelor de autorizare ca electrician va avea loc între 8 noiembrie și 29 noiembrie 2024.

Interviurile de autorizare ca verificator de proiecte și expert tehnic de calitate și extrajudiciar în domeniul instalațiilor electrice tehnologice se vor realiza între  2 decembrie și 6 decembrie 2024.

Contestațiile vor putea fi depuse în timp de trei zile de la data publicării rezultatelor pe pagina de internet a ANRE.

Pentru înscrierea în cadrul sesiunii de toamnă 2024, solicitantul înregistrează sau transmite la ANRE dosarul, prin următoarele mijloace de comunicare:

* prin intermediul portalului autorităţii competente;

* prin încărcare în platforma PCUe.

Tariful perceput pentru autorizarea electricienilor care proiectează, execută și verifică instalații electrice, a verificatorilor de proiecte și experților tehnici de calitate și extrajudiciari în domeniul instalațiilor electrice tehnologice, respectiv pentru vizarea adeverințelor care atestă calitățile menționate anterior, se achită de solicitant anterior încărcării în portal a documentațiilor.

Dosarele care nu au anexată dovada achitării tarifului de autorizare/vizare nu vor fi analizate.

Programul de organizare și desfasurare a sesiunii de toamnă 2024 ar putea suferi modificări în funcție de numărul solicitanților.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2024

Revista Arena Constructiilor iulie-august 2024

Un comentariu;

Sus