Solplanet x AeroFix

Autorizatii noi pentru activitatile din sectorul gazelor naturale

Au fost propuse două noi autorizații pentru activitățile din sectorul gazelor naturale. Aceasta conform modificărilor propuse în cadrul Regulamentului pentru autorizarea persoanelor fizice care desfăşoară activităţi în sectorul gazelor naturale.

În acest sens a fost propusă modificarea procedurii de acordare a autorizaţiilor prin includerea unor noi tipuri de autorizaţii pentru proiectare şi execuţie/exploatare a instalaţiilor de stocare şi regazeificare a GNL pentru alimentarea clienţilor casnici/industriali.

Totodată, ANRE propune modificarea condiţiilor de acordare/prelungire a calităţii de instalator autorizat membrilor comitetului de reglementare şi personalului angajat al ANRE prin introducerea actelor necesare care stau la baza întocmirii raportului care se prezintă spre aprobare preşedintelui ANRE.

Astfel solicitarea cuprinde cererea întocmită conform modelului prevăzut în Regulament, însoţită de următoarele documente: actul de identitate; curriculum vitae, întocmit conform modelului european – Europass; memoriul de activitate din care să reiasă activităţile desfăşurate; copia actelor de studii.

 

Descărcați aici

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2024

Revista Arena Constructiilor iulie-august 2024

Sus