Solplanet x AeroFix

Consultantul imobiliar SVN preia integral managementul dezvoltarii proiectelor rezidentiale ale antreprenorului Marius Busu

Managementul dezvoltării proiectelor rezidențiale ale Grupul imobiliar Nobis, deținut de antreprenorul Marius Bușu, a fost preluat integral de către firma de consultanță imobiliară SVN România.

Este vorba atât de dezvoltarea ansamblului Nobis Gardens, cât și de un proiect cu mai multe sute de apartamente, amplasat în zona Tineretului – Văcărești, aflat în faze avansate de proiectare.

Grupul imobiliar Nobis, deținut de antreprenorul Marius Bușu, care a dezvoltat peste 2.000 de locuințe în București și împrejurimi în ultimii 20 de ani, va finaliza în trimestrul patru al acestui an prima fază a proiectului rezidențial de lux Nobis Gardens, care are o valoare totală estimată la 28 de milioane de euro.

Nobis Gardens va cuprinde 28 de vile de lux, amplasate în imediata apropiere a Lacului Pipera, pe Drumul Bisericii. A doua fază urmează să fie finalizată până la jumătatea anului viitor.

Fiecare vilă are parter și două etaje, cu suprafețe utile ce pornesc de la 302 mp.

În cadrul ansamblului a fost implementat un sistem de pompe de răcire și căldură cu aport de aer proaspăt și prin utilizarea de panouri fotovoltaice.

Grupul imobiliar Nobis intenționează să demareze în 2025 și dezvoltarea unui proiect cu mai multe sute de apartamente, amplasat în zona Tineretului – Văcărești, aflat în faze avansate de proiectare.

Compania de consultanță imobiliară SVN Romania a preluat integral procesele interne și managementul dezvoltării Nobis Gardens, dar și ale viitoarelor proiecte pe care grupul Nobis le va construi.

Astfel, SVN Romania va administra integral procesele de modelare, finanțare, construcție și vânzare ale proiectelor dezvoltate de către Nobis.

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2024

Revista Arena Constructiilor iulie-august 2024

Sus