Oferte locuri de munca top

Anghel Saligny: Contracte de peste 294 mil lei, semnate

Încă 18 noi contracte finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” au fost semnate (lista acestor contracte o găsiți la finalul știrii).

Valoarea lor totală este de 294,19 milioane de lei, după cum a anunțat ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea.

Contractele vizează modernizarea infrastructurii rutiere, precum și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

Cele mai mari contracte sunt:

* Modernizarea infrastructurii de apă, apă uzată și apă pluvială în aria Asociatiei Intercomunitare Zona Nord Vest in UAT Șimian, UAT Cherechiu, UAT Sâniob, UAT Diosig și UAT Derna, județul Bihor – 67.340.474 lei;

* Înfiintare sistem de distribuție gaze naturale în localitatea Roseți, județul Călărași – 49.687.468 lei;

* Rețea de canalizare în localitățile Moldovenești și Plăiești, Comuna Moldovenești, județul Cluj – 22.631.362 lei.

”Încurajez toți primarii, indiferent de județul în care se află, să identifice problemele cu care se confruntă comunitățile pe care le conduc și să acceseze fondurile naționale disponibile, pentru a veni cu soluțiile potrivite. Totodată, reiterez disponibilitatea mea și a experților din cadrul Ministerului Dezvoltării de a sprijini, prin mijloacele de care dispunem, orice inițiativă a unui reprezentant local în acest sens”, a declarat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

 

Descărcați aici

Sus