Oferte locuri de munca top

Arad: Drumul dintre Ineu si Tarnova va fi modernizat

Va fi modernizat drumul dintre Ineu și Târnova din județul Arad. În acest sens a fost demarată procedura de achiziție a contractului pentru realizarea documentației tehnice, iar în această perioadă ofertele sunt în curs de evaluare, după cum a explicat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul Mocrea-Chier-Târnova are lungimea de 12,5 kilometri, iar documentația tehnică este realizată în așteptarea unei finanțări nerambursabile care ar putea fi accesată de către Consiliul Județean.

Acest drum leagă două comunități mari și două zone din județ, reprezentând o scurtătură de pe Valea Crișului înspre zona montană a județului Arad.

Consiliul Județean Arad va conecta două zone turistice în dezvoltare, respectiv stațiunea de interes local Ineu și Tabăra Căsoaia.

”Investițiile care se realizează sau care sunt proiectate în aceste două zone din fonduri locale, guvernamentale sau europene vor duce la diversificarea serviciilor în jurul noilor obiective create (Cetatea Ineu sau Parcul de Agrement Căsoaia), ceea ce înseamnă o sursă nouă de venit pentru localnici. Eu sunt convins că în următorii ani numărul afacerilor conexe turismului va crește în județ, iar Consiliul Județean poate contribui la asta, așa cum de altfel o și facem, prin modernizarea rețelei de acces la obiectivele turistice” a explicat Iustin Cionca, președintele consiliului județean Arad.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iulie-august2024

Revista Arena Constructiilor iulie-august 2024

Sus